Reklama

Reklama

Dokud nás smrt nerozdělí

  • USA The In-Laws (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dva nastávající tchánové Steve Tobias (Michael Douglas) a Jerry Peyser (Albert Brooks) se poprvé setkávají na předsvatební oslavě svých ratolestí. Dr. Jerry Peyser má každou činnost naplánovanou tak, aby ze svého života vyloučil stres. Naproti tomu odvážný Steve Tobias pracuje jako agent CIA a jeho denní náplní je vyhýbání se kulkám, kradení tryskáčů a vyjednávání s mezinárodními pašeráky drog. Jeho životní styl příliš neprospívá vztahům s rodinnými příslušníky, ex-manželkou Judy (Candice Bergen) a synem -ženichem Markem (Ryan Reynolds). A nyní narušuje i přípravy na svatbu. Jerrymu začíná být jasné, že pečlivě naplánovaná svatba jeho dcery Melissy (Lindsay Sloane) je ohrožena. Čím více se Jerry zaplétá se Stevem, tím více nabývá na doslovnosti fráze dokud nás smrt nerozdělí. A než Jerry stačí svatbu zrušit, ocitají se jejich děti v nebezpečí a Jerry spolu se Stevem na dobrodružné cestě. Steve stojí před nejtěžším úkolem svého života. Musí zachránit svět a zároveň oženit syna.

Pod režijním vedením Andrewa Fleminga (Švédská trojka, Čarodějky) vznikla svižná akční komedie, ve které nechybí vtip ani napětí. Snímku vévodí hvězdné herecké obsazení v čele s Michaelem Douglasem (Základní instinkt, Traffic: Nadvláda gangů) a Albertem Brooksem (Cena za něžnost, Zakázané ovoce). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Dokonalá partie brutálně nesourodé dvojice. prakticky díky té až přílišné extrémnosti obou je každá situace kdy jsou na obrazovce spolu (píšu na obrazovce - viděno poprvé v TV) zábavná a vtipná. Samozřejmě je potřeba nebrat vše zcela vážně, ale to přece u komedií není vůbec na škodu. Berte to tedy jako komedii s nadsázkou nebo tak trochu parodii na drsné agenty CIA co není až příliš přitažená za vlasy.. Tlustá kobra... jen si vzpomenu a musím se usmívat :) ()

Kubick 

všechny recenze uživatele

Ach jo, co k tomu jen napsat. Myslel jsem, že film, kde hraje v hlavní roli Douglas by mohl být zárukou zajímavé podívané. Navíc, když se jedná o komedii, mohlo by to být opravdu zajímavé. Ale místo toho si musím jen povzdechnout – ach jo. Opravdu jsem na filmu nenašel nic, co by se v něm dalo vyzdvihnout, co by mohlo zaujmout,samé ohrané klišé, bez nápadu a dobrého humoru. Podívejte se na něj tehdy, když se budete opravdu, ale opravdu nudit.. K tomu se snad dá použít. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Trailer mě moc nezaujal a tak jsem se na tohle koukal hlavně proto, že tu hraje Michael Douglas a říkal si, že to asi žádná kravina nebude. "Sebekriticky" musím přiznat, že můj odhad byl správný, protože jde o vcelku příjemnou akční komedii, kde jde sice o svatbu ratolestí, ale přesto v ní moc romantiky není. Díky akční složce navíc děj pěkně ubíhá a je tu pár dobrých hlášek. Potěšil mě začátek natáčený v Praze, jen škoda, že se děj zde odehrával v noci a nemohly tak vyniknout krásy Prahy. Jen nechápu, proč dali tvůrci českým policejním autům zvuk sirén z Německa, to jim ty naše tak vadily?:) No, možná taky chtěli dát Němci vědět, že se na vzniku tohohle snímku podíleli, protože to byla asi jediná jejich stopa v celém filmu. Ale zpět k hodnocení - sympatická a lehce nadprůměrná komediálně akční podívaná za tři silnější hvězdy. ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná komedie se spoustou skvělých herců, vtipným scénářem a jen málo hluchými místy. Pár výhrad ale mám: 1) úvodní honička v Praze skončí dřív než začne a akční scény obecně nejsou nijak zvláštní - ale o ty tu nejde, 2) sountrack: honička za zvuků Live and let die sice vyzní vtipně, ale dramatičtější momenty by si zasloužily nějaký vynalézavý VLASTNÍ motiv, 3) herečka formátu Candice Bergenové by si zasloužila mnohem víc prostoru, než nakonec dostala. Jinak ale: pokud jste ochotní přistoupit na to, že se budete JEN dobře bavit, film si užijete. ()

werus 

všechny recenze uživatele

Tak buď jsem při sledování byla v opravdu dobrém rozmaru nebo je to dost velká sranda. Miachel Douglas jako muž poznamenaný životem agenta CIA bojuje s tatínkem budoucí snachy proti zlu a bezpráví. Vtipnost tomu dodáva to, že tatínek snachy je takovej typickej ňouma, co se bojí létání, výšek a kdoví čeho všeho.. Zkrátka přesný opak agenta Douglese. Jejich slovní přestřelky jsou ale velmi dobře napsané a o hlášky v tomhle filmu není nouze. Hlavně neřešte přehaný děj, absurdní scény a berte to jako komedioparodioakčňák, který se snaží vás pobavit. A občas budete muset překousnout nějakou tu romantiku. Trojku Douglas - Brooks - Suchet by mě v životě nenapadlo obsadit do komedie (navíc Sucheta v takovéto roli!), ale světe div se, hezky se na to kouká, dobře se to poslouchá. Stejně jako Kratasedf bych řekla - 3hv. málo, 4 moc. Tím jak mě to zaujalo, tím jak mě to pobavilo, jsou to jednoznačné 4, ale na druhou stranu, jednou mi to vidět stačilo. Ale budiž, těch opravdu vtipných komedií neni moc, takže 4. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název filmu byl Til Death Do Us Part. (ČSFD)
  • Začátek filmu byl natáčen v ČR. (I.T.I.S)

Reklama

Reklama