Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (429)

lamps 

všechny recenze uživatele

V první polovině sympaticky nepředvídatelná skoro-parodie, která sází na divácké obeznámení s pravidly subžánru a nebojí se je zábavně obracet (a nepůsobí to nijak nepatřičně). V druhé polovině a po odkrytí zásadních karet už se ale film přeci jen propadá do vlastního zrcadla a navzdory přetrvávajícímu kvalitnímu řemeslu a nadhledu už nepřekvapí. Hlavní hrdinka je dost přesvědčivý badass, ale z atraktivní postavy (metaforicky i doslova) Hilary Swank se asi dalo vytěžit trochu více a vzhledem k protlačovanému konceptu přepisování očekávání bych zvolil i odvážnější zakončení. Ale v součtu překvapivě pohoda a spokojenost. 65% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvostné. Jeden plottwist za druhým. Človek sa snaží ani raz neskočiť na lep. Ale to nejde. Úžasná "Uma Thurman" v podaní Betty Gilpin. Asi prvý dobrý snímok, v ktorom hrala Hilary Swank. Možno jej životný film a životná rola. Treba poznamenať že je stále aj na svoj vek "použiteľná". Trochu škoda, že "strelci" nedostali tak veľa priestoru, pretože tiež vyzerali zaujímavo. Škoda niektorých kladných postáv ktoré mali potenciál (Staton Island, Tucker).. Ale asi najlepší bol Gary. "Každý rok títo liberálni pracháči čo v pozadí ťahajú za nitky...". Ámen chlape. Smrť liberalizmu. Smrť Serešovi. ..Tento rok sa len rozbehol, ale zatiaľ asi to najlepšie čo bolo tento rok vyprodukované. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě prvoplánová satira, ale překvapivě zábavný béčkový akčňák. Fórky na adresu amerických sluníčkářů a konspirátorských slušnoamíků mě nebraly, ale jako lidská vybíjená je to hravé, napínavé, šlape to, závěrečný souboj je cool a hlavní (akční) hrdinku v poloautistickém podání Betty Gilpin jsem si rychle zamiloval. Klidně bych si s ní dal dvojku. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

To co zprvu vypadalo jako nudný a laciný battle royale kdesi na louce, se velmi brzy změnilo v něco nesmírně originálního a především totálně nepředvídatelného. Zařazení mezi horory je zde absolutně mimo. Jedná se o naprosto čistokrevnou komedii s prvky velmi milé společenské satiry, která je velmi aktuální a pojednávající o tom, kterak partička znuděných konspirátorů stvořila monstra lačnící po jejich konspirátorské krvi. Za mě spokojenost. Krátká a příjemná oddechová komedie plná šílených lidí na obou stranách barikády. Nechybí několik vtipných vražd, ba dokonce bizarních momentů. Kolikrát je to dokonce bizarnější než pohádky doktora filosofie Ivana Bartoše o tom, kterak v mladších žácích zřezal o 10 let mladšího Krpálka. [70 %] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kontrovérzní zábavná satira, která je mixem Hunger Games a Hide and Seek! Po delší době solidní exploitation, který se rozbíhá od první minuty a s gore naštěstí nešetří. Sice zamrzí, že během prvních 15 minut, se oběťi hodně vytřídí, což bych osobně zvolil jinak, ale budiž. Betty Gilpin sice není nejlepší herečka, ale v akci je velmi sebevědomá, s nikým se nesere a drsnost ji divák věří a ještě k tomu umí být sexy. Film je sice ve svém jádru "béčko" ale dokáže překvapit zábavnými zvraty, kde divák místy netuší, kdo je lovec a kdo oběť a tahle hra s divákem filmu poměrně slušně funguje. Nejlepší je však samotný finální cat fight s Hillary Swank, což je nejlepší female fight, co jsem viděl za hodně dlouhou dobu ( logika sice hapruje), ale řežou se tam obstojně. Velmi zábavné, kontrovérzní, s dávkou černého humoru a dostatečnou dávkou násilí. Z 5 lidí, sice odešli z kina dva, ale já se bavil. Příběh***, Akce****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****,Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****. 7/10. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)
  • Film sa mal údajne volať "Red State vs Blue State", no producenti zo spoločnosti Universal to popreli a potvrdili fakt, že nad takýmto názvom sa ani nikdy neuvažovalo. (MikaelSVK)
  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama