Reklama

Reklama

1. část: Na Havaj se z Tokia vrací jeden z Magnumových starých přátel z války poručík Dan Cook, který je krátce po svém příletu nalezen mrtvý se čtvrt kilem kokainu v těle. Oficiální verze zní, že Dan v žaludku pašoval drogy. Když se jeden z pytlíků s kokainem protrhl, zemřel v důsledku předávkování. Magnum nevěří, že by Dan mohl mít cokoliv společného s drogami, a zjistí, že pracoval na tajném případu, který ho právě stál život. Spolu s bývalými členy své vietnamské jednotky, majitelem místního klubu Rickem (L. Manetti) a pilotem vrtulníku T. C. (R. E. Mosley), jde po stopách jeho vrahů...
2. část: Magnum pokračuje v hledání stop po vrazích svého mrtvého kamaráda Dana Cooka z amerického námořnictva. Pátrání jej zavede k drogové dealerce s přezdívkou Sněhurka, která jej nasměruje k záhadnému zločinci na vzestupu Labulovi... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám tenhle seriál rád, ale v tomhle pilotním dvojdílu ještě nejsou ty třecí plochy mezi Magnumem a Higginsem a jejich vzájemné pošťuchování na takové úrovni, je vidět, že se to teprve rozjíždí. Ty holky také mohli vybrat o něco lépe, tyhle všechny, včetně dcery admirála, vypadají jak štětky z poslední nálevny ve městě. Ale jinak se mi líbí, že děj je rozvíjen logicky, některé věci dříve naznačené (letušky, spisovatel a jeho knihy) se zúročí později (to žel nebývá ve scénářích moc často), do toho fajn scenérie. Celá ta zápletka kolem Vietnamu... no, chápu, chtěli vysvětlit ten kruh přátel, ale ty scény z války jsou neskutečně ochotnické, kde v nějaké botanické zahradě kluci střílejí nějakým náhodným směrem, ale žádného Vietnamce není vidět, nepřítel je prostě imaginární. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Nádherná detektivka, která mě okouzlila už před dávnými lety. Obdivoval jsem zejména silnou a hlubokou mužnosti hlavní postavy Toma Sellecka. Nádherné příběhy a poutavé rozuzlení. Snad mě i okouzlilo Ferrari jeho pána a toho, který ho zaměstnával. Až tady na csfd jsem zjistil, jaký byl celý jeho příběh. A mohu říci, že je příjemně a překvapivě propracovaný, jako by byl skutečný. Připomíná mi to film Obchodník se smrti. Dávám pět hvězdiček. ()

Reklama

Reklama