Reklama

Reklama

Marina (Daniella Pineda) se vrací po patnácti letech z ústavu do běžného života. Její sestra Alice (Elle LaMont) si ji vezme k sobě domů. Jenže temné minulosti a jejím hříchům se nedá utéct. Marina se jim bude muset postavit a čelit tak temné legendě Mercy Black! (Rodriguez)

Recenze (32)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mercy Black je bubák, kterého si vymyslela tři děvčata. Aby však mohl naplno vstoupit do našeho světa, bylo třeba vykonat patřičný rituál a dát mu tělo. Tělo jedné z dívek. Z hlediska originality nic překvapivého, ale....solidní herecké výkony, slušná kamera doprovázená odpovídající hudbou a po většinu času napínavá atmosféra. Kvituji, že lekačkami se šetřilo. Divák je záměrně veden tak, aby stále pochyboval, zda za nehodami a neštěstími stojí opravdu temné síly, a nebo ne, což se mi líbilo nejvíce. Tedy malý Bryce byl na zabití stejně jako Will Nylund, a tak nezbývalo než čekat, jestli si pro ně zubatá přijde, či nikoliv. Tři hvězdy za to, že jsem měl zbytečné obavy z další trapné duchařiny. Naštěstí bubáci jsou úplně jiná třída! ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Další z filmů o strašákovi,který jede podle klasické šablony. Mě tohle všechno ,ale opravdu sedlo nic se nepřehánělo a film se netáhl. To co hlavně nemůžu Mercy Black upřít je fakt perfektní herecké obsazení,protože Elle LaMont a Daniella Pineda utvořili dvojku na kterou se skvěle koukalo a to nakonec filmu zařídilo 4*. 75% --- 7/10 IMDb ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z variací na bubáka, kterému je třeba zaplatit krvavou daň, aby vás zbavil bolístek. Víc než polovinu stopáže je to spíš o bouchajících dveřích vyjevených pohledech, přičemž sem tam se najdou známky solidní plíživé atmosféry a dá se narazit i na pár omletých žánrových motivů, které ale částečně fungují. Nicméně vesměs je to čekání na to, kdy se konečně strašidlo ukáže a jak se to celé vyvrbí. A i to vyznělo rozpačitě. Egerton se nedokázal rozhodnout, jestli vsadit na psychologickou linku, nebo na tu duchařskou. Vzniknul z toho mišmaš, který za sebou zanechal až příliš mnoho neznámých. A úplně se nevydařila ani vizualizace samotné Mercy Black, která na mě působila jako špatná kopírka od Švankmajera. Na průměr to tak z mého pohledu tahá především sympatický casting. Škoda, protože potenciál byl větší. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 holky vezmou kámošku do lesů k vodě, že ji ´´zabijou,, a obětují Mercy Black. Ta jim na oplátku prej vyléčí matku jedné z nich dějově se to pak posune o 12 let dopředu kdy je obě propustí a oni stále Mercy Black vídají. Největší problém filmu je v tom, že samotnou Mercy Black zde jde vidět ani ne 10 minut z 88 a celkově je i film koncentrát snad všech urban legend hororů co vyšly. Pro režiséra od výborného Blood Festu rapidní zhoršení. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Toto bolo tak neoriginálne a fádne. Vymyslený príbeh školačiek, ktorý sa zhmotnil do skutočnosti, ako keby podobných príbehov tu už aj tak nebolo dosť. Ale to najhoršie ešte len prišlo o čosi neskor v podobe lacného, hnusne trápneho bubáka, ktorého by sa nenaľakali, ani deti v škôlke. Pointa i všetko ostatne v príbehu išlo mimo mna, asi kvôli predvídateľnosti. Ale nesral ma tak veľmi, kvôli ponurej atmosfére, ktorá v par momentoch bola fakt silná, preto aspoň silne 2*. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno