Reklama

Reklama

Beze stopy

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2009), 112 h 50 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close, Roselyn Sanchez, Annie Corley, Brian Tee, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Každou minutu na světě záhadně zmizí stovky lidí. Speciální jednotka FBI v New Yorku vedená agentem Jackem Malonem (Anthony LaPaglia) je vytvořena speciálně pro tyto případy. Jeho tým sbírá střípky důkazů a postupně se snaží nejen objasnit příčiny, jež vedly ke zmizení lidí, ale hlavně je nalézt a to dříve, než uplyne magická hranice 48 hodin, po nichž pravděpodobnost úspěšného objevení živého člověka extrémně rychle klesá až na nulu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

anderson 

všechny recenze uživatele

NOVA a jej programové oddelenie otrasené raketovým nástupom TV PRIMA odštartovalo naplánovaním tejto výbornej a napínavej série do primetimu reťazec zmien, ktoré túto dlhé roky najsledovanejšiu televíziu uvrhli do momentálnej ratingovej krízy zvanej BIG BROTHER. Priznávam WITHOUT A TRACE sa uviedol vlažne (nehovoriac o osudovom faux pas, keď séria začala nie od pilotu ale od 2 epizódy !!!) a po 3 epizódach, keď ju NOVA stiahla som už nedúfal v jej návrat. Našťastie od 8.9.2005 sa v popoludňajšom vysielaní objavili ďalšie epizódy a musím konštatovať, že kvalita je vzostupná. Po CSI je to druhý kvalitný BRUCKHEIMEROV zásah. ---- Zápletka každej epizódy je vopred daná: Sympatický tím oddelenia pre stratené osoby newyorskej pobočky FBI zakaždým rieši záhadné zmiznutie nejakého človeka. Človeka, ktorého príbeh postupne vyšetrovatelia skladajú z čriepkov a útržkov precízneho pátrania. A čo je na sériu z produkcie USA prekvapujúce, happyend nie je pravidlom. Nuž a pre nás znalcov :-) sa tu vyskytuje aj predstaviteľka televíznej MARILYN Poppy Montgomery. Verdikt: ODPORÚČAM. (14.9.2005) SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA=26.3.2008 (1.4.2008) V MARKÍZE sa niekto evidentne zbláznil, pretože tak otrasný dabing ako má táto kultovka som už dlho nepočul. Titulky dali nahovoriť MRAVCOVI a ERICa CLOSE dabuje akýsi DODO BUJDÁK spôsobom pri ktorom som dostával epileptické záchvaty. Naopak príjemne ma prekvapila OĽGA BELEŠOVÁ, ktorá svoj part zvládla dôstojne. Ako, nevadí mi experimentovanie s novými hlasmi, ale takto sprzniť kultovú sériu, to sa tak ľahko nevidí, vlastne nepočuje. Chvalabohu, že mám NOVU. (2.4.2008) TECHNICKÁ POZNÁMKA: Televízia CBS rozhodla, že 7. séria, napriek dobrým ratingom, bude posledná. Sériu totiž vyrábalo konkurenčné štúdio WARNER BROS. a CBS kvôli kríze chce podporiť iba projekty "materského" štúdia PARAMOUNT. Púť BEZ STOPY na CBS sa teda uzavrela po 160-tich odvysielaných epizódach. Podľa mňa si svoju kvalitu udržalo až do konca a ihneď sa stalo klasikou. (10.6.2009) ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Když seriál začínal, těšila jsem se. Nápad dobrý, napínavý a hlavně i reálný. Ale provedení mě hodně zklamalo. Herci mi stále nějak nejsou sympatičtí, možná mi jsou až protivní. Ale takhle odpoledne, když prší a není co dělat, je to dobrá kulisa třeba při skládání puzzle nebo žehlení. Ale sedět u televize a cíleně pořad sledovat, to určitě ne. Natolik pro mě není zajímavý. Snažila jsem se k němu najít cestu, ale často jsem v půlce zjistila, že nevím o co jde,. ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Beze stopy. Seriál o pátrání pohřešovaných osob. To už tu někde bylo. Nicméně je to zajímavý seriál s dávkou (někdy menší, někdy větší) nápětí. Mám problém s částí hereckého obsazení. Nejsou pro mě moc přesvědčivý (ale to je problém i u jiných seriálů / filmů). Chybí mi často i nějaká větší akce, samozřejmě nic megalomanskýho. Tento seriál patří mezi ty ,,příjemné", kde si občas promítáte v hlavě co se s pohřešovanou osobou stalo, popř. kdo jí unesl. Hodnocení: 65% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bruckheimer se opřel do dalšího kriminálního seriálu, ale jak se řiká, není radno dvakrát vstupovat do stejné řeky a tak je to také dost dobře znát. V dnešní době totiž už je takových kriminálek, u nás a kór v Americe, že je těžké se v tom orientovat a říct, která je dobrá a která špatná. Je prostě normální, oproti jiným. Byla by dobrá, kdyby jiné nebyly, takhle je jen průměrná. (6/10) ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších krimi seriálů,co znám.Každý díl je jinak uspořádaný,což je dobře.Nejsou všechny na jedno brdo.Pár dílům bych dal klidně i pět hvězdiček,protože děj byl prostě famozní a v dílu byla i dobrá hudba.Ale jsou zase díly,kdy bych to nejradši vypnul.Nuda,nuda a nuda.Anthony LaPaglia je výborný v roli Jacka Maloneho.Hodnocení:4* a 75% ()

Galerie (550)

Zajímavosti (8)

  • Původně se měl seriál jmenovat Vanished, když se ho ale ujmula CBS, změnil se název na nám známé Without a Trace. (ČSFD)
  • Během každé epizody běží 15-tisekundový klip, který žádá veřejnost o pomoc při hledání skutečně pohřešovaných osob. FBI poskytuje fotku a informace o pohřešovaném, které potom v klipu čtou někteří z představitelů hlavních rolí v seriálu. (ČSFD)

Reklama

Reklama