Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Balaš hrozně chtěl natočit silný film! A u chtění zůstalo. Oceňuji jak zachytil neschopnost komunikovat mezi partnery (Fiala a Hromdohrachovcová), ale líbivé záběry zasněžených hor mnoho nezachrání. Ostatní příběhy stojí za houby a originalita neexistuje (Trivago a Blažek, Ctirad Nádeníček a Sedláčková). Kohák a Pavlásek hluboko ve svých krabičkách, a jedině snad Skamene trochu vybočoval. Ženská skupina byla děsně otravná a jindy spolehlivou Čtvrtníčkovou nemuseli nechat tolik přehrávat. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Zase pojdem proti vacsine,ale nebudem sa pretvarat,aj dvojka,aj ked v inom hereckom zlozeni sa mi pacila,ako komedia to fungovalo dobre,pribeh bol v pohode,jedine,co mi vadilo,bol ten zensky klub ci co to boli zac,lebo boli neskutocne trapne a ten vreskot a debilne reci si mohli tvorcovia odpustit,ale aj tak stvorku udelim...:-) ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jedničku si už tak nepamatuju a je škoda, že Nova neodvysílala oba díly postupně za sebou. Mám jen pocit, že se mi moc nelíbila. Druhý díl Špindlu mě neuvěřitelně překvapil. Ovšem úvodem třeba říct, že Špindl 2 mate tělem. Rozhodně se nejedná o nijak závratně dobrou komedii. Pokud přimhouříme obě oči tak tragikomedie by byla správným zařazením. Mě se líbilo množství hlášek, které ale mohly být lepší, kdyby byly lépe zahrané a ještě lépe sestříhané. Například Roman Blumaier prostě samotnou vtipnost svých výstupů kazil. Samotná "komedie", kdyby nepojednávala o více osudech, dost by mi připomínala film Pepa, na kterém se Jaroslav Sauer také podílel. I tam se jednalo o takovou komedii nekomedii, která měla tragikomické prvky. A též ode mě dostala tři hvězdy. Jednotlivé zápletky totiž mnohdy nejsou úsměvné, až na pár výjimek, ale spíš k zamyšlení. Jinak výborná hudba a skvělí herci, které mám rád, takže z tohoto pohledu fajn vysokohorský film, u kterého se bouchat smíchy nebudete, ale rozhodně bych věřil, že někoho přiměje zamyslet se nad svým životem. Překvapivě cítím, že dvojka je lepší než jednička i když je z úplně jiného těsta než z jakého to tvůrci asi zamýšleli upéct. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Univerzální princezna česko-slovenské kinematografie ukojila svou touhu a dala si konečně velkou kremroli, univerzální princ zde mává tisícovkama před prostitukama a dáma česko-slovenského dabingu má minutovou roli ve frontě, to možná hovoří o přístupu tvůrců vše. O chlup důstojnější než předchozí film, dokonce s pokusem o drama, nicméně po tvůrčí stránce opět nevydařený a celkově v ničem lepší. Stejně trapně sexistické, scenáristicky impotentní a zcela k ničemu. Jediné plus vidím ve dvojici Vagnerová - Blažek. Hanča je pro mě velká herecká naděje i přesto, že bere podobné nabídky a společně s jmenovaným kolegou předvedli docela dobrou a smysluplnou romantickou story na určité úrovni, škoda, že na tom nebyl postaven celý film, jenž je nesmyslně přesycen jinými postavami, povětšinou zcela zbytečnými či dokonce nechutnými (Skameňák příšernej) a jejich osudy, které jsou jak přes kopírák. Poslední hřebíček do rakve filmu zasazuje kapela od které neslyší divák jediný song, zoufalý nehumor vyčpělého komika z reklamy na tablety a hudba využívající ukradené melodie. Za hezké prostředí a zmíněnou dvojici dávám jednu. [Kino Citadela - Litvínov] ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal nějaký zimní odvaz a ono prd. První bezmála čtvrt hodina plná zbytečného popisování postav. Na dvacáté minutě potom zazní symfonie jak ze Sám doma a pak opět následuje nepřirozené ticho. Jako kdyby někdo zapomněl zapnout zvukovou a hudební složku. O čtyři minuty opět Sám doma a pak zase mrtvo. Dlouho nic až pak ke konci zazní tóny, jako když přilétli mimozemšťané. Přestože herci hrají slušně, tak to nestačí. Zvláštně prázdný a zpomalený film. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama