Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

tron 

všechny recenze uživatele

Jasné, že je to úplne nereálne, ale má to sympatické postavy, fajn hercov, niekoľko vynikajúcich komediálnych scén, viacero skvelých hlášok, najhorší filmový tanec desaťročia, psa, dvojicu rozkošných gayov (alebo nie?) a plno dobrých nápadov. Pre mňa veľmi slušná zábavná komédia. Akcie je málo, v podstate len pár minút na začiatku (kde to zachraňuje soundtrack) a pár na samom konci (akčné finále ma sklamalo, ale kašľať na to). Avšak hlavne je tu fantastický Dave Bautista, ktorý je film od filmu lepší a lepší a možno by som sa nečudoval, ak by z neho raz bol nový The Rock. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Opět mě Bautista příjemně překvapil ... tímto vede ligu neherců, který se dostali přes wrestling k filmu ... ze všech, co znám, mu to jde nejlíp a mám ho nejradši ... jen tak dál chlape ... opravdu překvapivě svěží, vtipná a dobře zahraná komedie ... bravo ... konečně něco koukatelného a zábavného ... ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista se postupně vypracoval do škatulky mých oblíbených herců a tak mě dost mrzí, že všechny jeho poslední komedie zásadním způsobem prohučely, i z toho důvodu, že jich je méně a méně. Nejinak tomu bude u nového Špióna Petera Segala, ačkoliv mě zrovna tento film svou občasnou trapností celkem zklamal. V jistých momentech je ale zase překvapivě dojemný a vypravěčsky vyspělý...jen mě zkrátka příliš nesedlo, že je snímek hlavně parodií na parodie špionských filmů a alespoň v některých ohledech by se nemusel úplně shazovat. Ale celkem jsem se i zasmál, takže suma sumárum lehounce nadprůměrných 6,5/10. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Kdyby si odpustili ten křečový woke (bylo tam zase rovnoměrně všechno) bavilo by mě to možná i víc. Vlastně díky tomu ani nevím, jestli to vykrádání (pardon inspirace) balkonovou scénou ze Spy Game, mě potěšilo nebo jen utvrdilo v tom, že celý film se hlavně soustředil na odškrtnutá okénka diverzity a scénář lepil autista. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru zábavných akčních komedií jde o naprosto vyhovující kousek. Vtipné momenty, velice sympatické obsazení, žádné násilné vnucování PC propagandy, dobře natočené akční scény. Co víc si od filmu tohoto žánru přát? K dokonalosti to má ovšem na míle daleko ale na čtyři hvězdy do naprosto stačí. 4/5 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama