Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný a úsměvný (jenže neúmyslně) seriál. Chuck Norris drtí soupeře v naprosto idiotských zápletkách a se zlou choreografií (všimli jste si, kope pouze jednou nohou). Co hůř - lepší herecký výkon předvedl snad i v reklamě na Total Gym, ten kreténský výraz, co nasadí díl co díl, je silnou dávkou i pro neznámé ochotníky. Obrodit sledovanost komerčních stanic takovýmhle sajrajtem je trestný čin. Odpad a bez rozmýšlení. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Fuck Chuck! Chuckie kolem sebe kope a rozhazuje rukama jako malé dítě, až vyroste (to se asi nikdy nestane), bude mít údy samou protézu. Pro mě jeden z těch koninskejch seriálů, u kterých jsem byl rudej trapností už jako malé dítě...a nebyl jsem sám. To mi připomíná zparodovanou scénu ze Slunce, seno, erotika, kdy Růžičková říká: "Že se trochu nestydíš." No a na to Chuck: "Já nemám za co." ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Mám takové podezření, že si takhle jednou Chuck sedl s přáteli okolo sudu v jeho oblíbené vesnické hospodě a řekl si, že by vlastně bylo fajn natočit nějaký seriál, kde by vystupoval nějaký patriot, legenda a vůbec super správňácký idol všech amerických srdcí. No a ostatní mu to samozřejmě s povděkem kvitovali, otřeli kravince z bot a už se těšili, jak se napakují a ještě si užijí spoustu legrace, když jako budou velice drsňácky dobývat ten Hollywood.. My máme Mirka Dušína, Amerika má Walkera! Parodie sama sebe s nejhustějším zabijákem, který kdy chodil po tomto světě, a který dostal na prdel jen jednou v životě od Brus-lí-ho (jen jako, samosebou, protože to bylo ve scénáři)! Hvězdička z nostalgie. 10% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tohle je další ze seriálů, které je děsně kůůl hodnotit odpadem a přitom jde o standardní (pod)průměrnou jů-es-ej televizní produkci, ve které hlavní kladný hrdina potírá nehlavní zlé antihrdiny za pomocí svých pěstí, kaubojských křusek i koltů proklatě nízko u pasu, do toho nějaké ty automobilové honičky, jak to má průměrný pupkatý divák s přehazovačkou na hlavě a lahváčem v ruce rád. Čak Norys v texaském klóbrcu má charisma žvýkačky přilípnuté v popelníku; díky plnovousu spolehlivě poznáme, kde má hlavu a kde zadek. Při návštěvě prarodičů jsem při luštění křížovky absolvovala možná dva a půl dílu a došla jsem k závěru, že o nic nepřicházím, když seriál okázale ignoruju. Jednu šerifskou hvězdičku si "Chodec, texaský lesník" zaslouží a druhou dávám ze soucitu, pač spousta horších seriálových zrůdností má lepší hodnocení (a pak taky za tu parodii na Youtube:-)). 31% ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Walker kope. Walker vyslýchá svědka. Walker kope. Walker zápasí s časem. Walker kope. Walker stále kope. A trocha moralizování na konec. Aspoň jednou měli zkopat Walkera. Takhle by logicky už kolem sebe neměl mít vůbec žádný zločince, ale měl a museli bejt asi úplně dementní. Možná by ale stačilo odprásknout Walkera dřív, než začne kopat. Nebo se nepřibližovat k Walterovi s napřaženou pistolí až na vzdálenost metru, aby jí mohl pohodlně vykopnout z ruky. Tenhle seriál funguje pouze jako guilty pleasure, a těm já většinou hvězdy nedávám. Nepopírám ale, že pokud někdy náhodou na Waltera narazím, ne vždycky ho přepnu. Tahle se člověk při normálních kriminálkách nepobaví. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • C.D. Parker je jediná postava, ktorá Walkera oslovuje krstným menom. (rador)
  • V prvých sériách jazdili "záporáci" vždy na autách značky Ford. (m.a.t.o.)
  • Keď sa Chuck Norris po rokoch rozhodol vystúpiť zo seriálu, pokúšal sa presvedčiť predstaviteľov televízie CBS, ktorá seriál produkovala, aby pokračovali v nakrúcaní so zostávajúcimi hercami s tým, že by sa seriál mohol premenovať na "Texaskí jazdci". Ibaže CBS bola rozhodnutá pokračovať v nakrúcaní len v prípade, že by v ňom ostal i Chuck. (pravo)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama