Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 001)

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Ako decko som sa strašne tešil na uvedenie seriálu v TV a to v neblahom domnení, že sa jedná o spin-off z Power Rangers. Aké bolo potom moje sklamanie, keď sa tam zjavil Chuck Norris v kovbojskom klobúku, ktorý nie a nie nasadiť si plastový kostým a motorkársku prilbu? Túto traumu som doteraz nevstrebal. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Takhle těžkotonážně výchovná sračka se hned tak nevidí. Hodní jsou hodní a zlí zase zlí a happy endy tak monstrózně přeslazené (rodiny se dávají dohromady, nezaměstnaní získávají práci) až je vám z toho blivno. Tenhle seriál si snad objednaly sociální úřady v USA jako prevenci proti zapojování mládeže do gangů. Chuck Norris je tak dřevěný, že se až bojíte, aby jste si při jeho sledování nezadřeli třísku, ostatním hercům, zejména jeho parťákovi v podání Clarence Gilyarda Jr., se z toho daří vyjít celkem se ctí. Akce je dost, ale je dost slabá a většinou ryze samoúčelná (každé sebebanálnější zatýkání zločinců se okamžitě zvrhne ve rvačku nebo honičku). Pobavilo mě jak v jednom díle Walker pronásledoval nějaké záporáky prchající v autě a jeden z nich házel z okénka po Walkerově voze granáty. Jeden mu ale upadl na podlahu kabiny a než ho našel, explodoval. Následoval záběr ve kterém auto letělo v plamenech vzduchem, přičemž jediné, co na něm nehořelo byla právě kabina. ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

To, že je tenhle seriál tak hluboko v poli "poražených", mě docela mrzí. Znám spoustu horších dílek. Body navíc získává angažování nové dvojky Rangerů Sydney a Gage. A že jde Chuckovi jen o laciné moralizování a vychovávání amerických děcek (jak jsem slyšel) k tomu co je špatné a co ne? V tom problém nevidím, právě naopak. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Už jen za ty vtipy, co zlidověly a visí uvnitř mnoha skříněk lidí z naší školy - mou nevyjímaje, si zaslouží ty 2*. U mě vedou tyto: Původní příběh Pána Prstenů obsahoval Chucka Norrise místo Froda Pytlíka. Byl jen pět stran dlouhý, jak Chuck Norris nakopal Sauronovi prdel v půlce první kapitoly.///// Když Arnold v prvním Terminátorovi říká: “I´ll be back", myslí tím, že jde požádat Chucka Norrise o pomoc. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je tenhle seriál to nejlepší v čem se Chuck Norris objevil. Epizody mají zajímavé případy, spousty bitek, kde se Norris opravdu dost předvádí, skvělou hudbu, dobré herce. Co víc si přát. Jediné co mi trochu vadilo a moc nesedlo je indiánské pojetí v některých epizodách. Ale nevadí, pro mě vynikající seriál. 93% = ***** ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Chuck Norris zakoupil práva na píseň "The Eyes of a Ranger" od jejího autora, Tirka Wildera, jenž mu ji věnoval, protože její text vystihuje podstatu seriálu. (cheyene)
  • Ve 20. epizodě 4. série s názvem Odznak řekne starostův synovec Walkerovi (Chuck Norris), že jeho práce je legendární, což Cordell pokorně odmítne zmínkou o skutečných věhlasných Texas Rangerech: Franku Hamerovi (1884–1955) a Osamělém vlku Manuelu T. Gonzaullasovi (1891–1977). (cheyene)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama