Reklama

Reklama

Voyagers - Vesmírná mise

  • Česko Vesmírná mise (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V roce 2063 Zemi sužují nemoci a sucho. Šanci na záchranu lidstva vidí vědci v kolonizaci jedné vzdálené planety. Ze Země odstartuje raketa se speciální misí. 30 chlapců a dívek, narozených ze zkumavky, bez rodin, je vychováváno v izolaci vesmírné lodi a připravovaných na život ve vesmíru. Pravidelnými dávkami speciální drogy jsou zbavováni veškerých emocí a pocitů. Nikdo z nich netuší, že mají pod dohledem posádky v průběhu letu dospět a zplodit potomky. Nikdo z nich netuší, že cesta bude trvat 86 let a oni tedy domov nikdy nepoznají... Když několik z nich odhalí tajemství mise a účinky drogy, rozhodnou se vzepřít. Izolace uprostřed nekonečného vesmíru probouzí vztek, chtíč, nenasytnost a strach. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (176)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když soudruh učitel Farrell odešel ze třídy, bylo jasné, že očichávání sedla rotopedu v dámské tělocvičně bude pro rozjívenou mládež tím nejmenším prohřeškem. Burgerův Das Boot ve hlubinách vesmíru ale jakoby zapomněl, že se Pán much skrývá v detailech. Kdyby se raději věnoval způsobu výchovy dětí před startem, od kterého by se příběh mohl dále rozvíjet a nešel rovnou do snah ohnout dceru Jacka Sparrowa a hřbety před lacinou manipulací, možná bych z toho neměl nakonec pocit, že místo jakž takž inteligentního Hollyho vidím Kocoura, jak si u automatu opakovaně objednává rybu. Tahle box office bomb explodovala zaslouženě.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Začátek s genetickým vyšlechtěním a vychováním si ideálních dětských kosmonautů v laboratoři a jejich tajným ládováním antidepresivy, aby se při vesmírném letu delším než jejich život náhodou nezačali chovat jako lidi a nestřelili se do hlavy, je slibný. Myšičky záhy odhalí, co se jim přidává do kašičky, vysadí to a může se rozjet hodně zábavná, sexy i znepokojivá divočina. Ale nerozjede. Místo toho následuje předvídatelně nalinkovaná teenagerovská verze Pána much, kde dětskou krutost nahrazují explodující hormony. I tak se na to dobře kouká, ale pokud znáte Pána much, nic vás tu nepřekvapí a každopádně tu vše mohlo být vykreslenější, zamotanější a nepříjemnější, viz. třeba Divide, ze kterého mi bylo regulérně zle. Škoda, že to nenatočil Cronenberg nebo jeho synátor. ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Slabota. Farrell tam byl jen do počtu. Nezajímaví mladí lidé, mladá Deppka hrozná, většina z těch puberťáků mě štvala téměř celý film... Jako potenciál to mělo, celkem zajímavý námět (i když nic nového pod sluncem), ale zpracování děsné. Jsem ráda, že jsem to dokoukala. Za mě dvě hvězdy s odřenýma ušima. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nejspíš to měla být variace na Pána much, tentokráte z vesmírné lodi. Jenže to moc nevyšlo. V zásadě šlo o to, že budoucí osadníci nových planet berou prášky potlačující všechny přirozené touhy. Pak je jednoho krásného dne vysadí a splaší se jim hormony. Tím pádem je tu loď plná různě nadržených a zmatených teenagerů. Pokud by z toho udělali porno, byla by to možná sranda, ale takhle je to jen blábolení o nesmrtelnosti chrousta v netraktivních bílých chodbách. Navíc je to vše v podání nesympatických herců. Čestou výjimkou je mladá Deppová, která pochytila od obou rodičů to lepší a jen a výhraně za ní tomu pošlu bídných 15% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Lily-Rose Depp svojich rodičov nezaprie. Tá tvár to je čistá Vanessa, oči a pohľad úplný Johnny. Spomínam to, pretože je to jedna z mála vecí, na ktoré sa oplatí v tomto filme pozerať. A ešte Colin Farrell, ale akonáhle jeho postava zmizne, ostanú len hlúpi teenage sociopati, ktorí sa snažia hrať na vesmírneho Pána múch. Aj tu je snaha poukázať na živočíšnosť ľudstva, ale v konečnom dôsledku je tá idea neoriginálna. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v rumunské Bukurešti. (BMW12)
  • Za VFX efekty ve snímku je zodpovědné pražské postprodukční studio UPP. (EndyseQ)

Související novinky

Dva zajímavé akční filmy na obzoru

Dva zajímavé akční filmy na obzoru

25.06.2020

V Hollywoodu se čerstvě rozdávaly nové projekty a dva z nich teď přistáli v rukou velice šikovných režisérů. David Leitch (John Wick, Deadpool 2) se upsal režii snímku Bullet Train pro Sony Pictures.… (více)

Reklama

Reklama