Tvůrci:
Glen A. LarsonKamera:
Robert HayesHudba:
Kevin GilbertHrají:
Cheryl Ladd, Richard Burgi, Kayla Blake, Ogie Zulueta, Paul Gleason, Paula Trickey, Gwynyth Walsh, Daphne Ashbrook, Anne Lockhart, Shaun Toub, Michael O'Neill (více)Série(2) / Epizody(19)
I nad slunnou Havají se občas stahují mračna - zločinu. (oficiální text distributora)
Ty případy byly opravdu velmi dobře zvládnuté, série se odehrává ve velmi atraktivním (a tím pádem taky nebezpečném) prostředí a umně využívá kontrastu muž versus žena, kteří se ze začátku nesnášejí, nicméně nějakým způsobem spolu musí holt spolupracovat. A to, že je postava Cheryl doktorka, dává divákům nahlédnout do velmi zajímavé oblasti soudní patologie. ()
Úcta ke starším mi sice velí říct něco jiného, ale já nikdy neměl k autoritám přehnanou úctu:))) Prostě - Stíny Nad Waikiki jsou desetkrát lepší než Jake A Tlusťoch, a není to jen zásluha Cheryl Laddové, která je, alespoň co do vzhledu, druhou Grace Kellyovou. ()
Ve srovnání s ještě o pár let starším Vražedným pobřežím nemají Stíny nad Waikiki, co nabídnout. Richard Burgi nikdy nebyl velká hvězda a nikdy jí nebude, ale aspoň jedna známá tvář v seriálu potěší. Nicku, jdu za tebou kámo... ()
Dá se na to dívat když člověk ráno stanul a ještě u toho pospával. ()
Další ze seriálů mého mládí, který sem zbožňoval hlavně díky Cheryl Ladd, která byla bohyní mých mokrých snů kdysi a i teď když se na to po dvaceti letech kouknu tak přes příšernou kvalitu dávného natáčení je to pořád dobrý. Ve srovnání třeba s Vražedným pobřežím, který se vysílal zhruba ve stejné době je toto úplně někde jinde. Oba seriály mají něco do sebe a nostalgie jako prase. Stíny nad Waikiki je ale pořád cool, případy super, výkony ucházející, občas i vtipné.. ()
Photo © AMC Networks