Reklama

Reklama

Obsahy(1)

HOSTAGE zachytává Řidiče (Clive Owen) uprostřed akce. Veze peníze únosci Lindy Delacroix (Kathryn Morris). Únosce však má v úmyslu hrát s řidičem jednu hru. Lindu dal totiž do kufru auta a hodil ho do zátoky. A je jen a jen na řidiči jak rychle se k ní dostane a jestli ji dokáže zachránit... Krátký film do série THE HIRE pro BMW, natočil světoznámý akční král John Woo (Killer, Hard Boiled, Face/Off, M:I-2). (3DD!3)

(více)

Recenze (120)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Snad jen bílé holubice chyběly k tomu, aby během devíti minut John Woo použil všechny své obvyklé trademarky. Bezchybně naaranžovaná jízda městem, ve které Woo umě pracuje hlavně s kamerou, dává vzpomenou na jeho klasické aranžmá akčních jízd. Dějově se sice Hostage potácí někde okolo suchého průměru, ale o tom, že umí zázraky už dávno víme. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* reklamní série krátkých filmů na vozy BMW mě zaujala vysokou známkou a tak jsem pár nejlepších zkusil. V každém díle se dočkáte automobilové honičky a každý ze známých režisérů do něj vloží kus ze své typické filmařiny. Podaří se řidičovi zachránit rukojmí v tomto díle? Ale stojí to za to? Sice dramatické, ale pro mě to žádný extra náboj nemělo - nedivím se, že režisérovi filmy nesleduju. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

John Woo umí, sice se ani pořádně nerozjede, protože devět minut prostě nestačí, ale to, co předvede je více než skvělé na kraťas. Opravdu efektní podívaná! A opět (stejně jako v celé sérii) parádní hudba s atmosférou, která by se dala krájet. A ta závěrečná pointa? Wow! Mít peníze a vidět tuhle reklamu, tak si to BMW koupím ať to stojí co to stojí :) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Vozidlo, které v tomto díle Clive Owen řídí, je BMW Z4 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama