Reklama

Reklama

To, co se zprvu jednomu inženýrovi zdálo jako skvělý nápad, jak získat miliony dolarů, se zvrtlo do stavu, kdy musí prchat, aby si zachránil holý život, a snažit se přijít na to, proč ho vlastně pronásledují. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé. Nečudo, že to diváci odmietli a film na celom svete zarobil 96 miliónov (pri rozpočte 60). Bolo to prvýkrát, čo mi Ben Affleck prišiel vyložene nesympatický. John Woo dobre vedel, prečo v roku 1997 odmietol urobiť z výbornej TVÁRI TOHO DRUHÉHO sci-fi a zasadil jej dej radšej do súčasnosti (pôvodný scenár sa odohrával v budúcnosti). Pre toto. Nad scenárom nemá zmysel lámať si hlavu, logiku nemajú už základné veci (prečo hrdina nezabudol, že zabudol?). Nenápadité je všetko - dialógy, výprava, akcia. A holubica? Bože. Mnou kedysi milovaný režisér sa týmto filmom zrejme nastálo radí do kategórie režisérov, ktorým úspech ublížil (alebo ich to proste už nebaví). ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

To, co potkalo Bena Afflecků v Paychecku, se prostě může občas stát každému, když se člověk probudí s prázdnou peněženkou, několika předměty v kapse (Lístek plný odshora až dolů čárkami, obal od kondomu a pár modřin po těle) a vůbec si nemůže vzpomenout, co dělal předešlého večera... Paycheck má dva základní neduhy. Tím prvním je, že producenti sice přitáhli skvělého akčního režiséra, ale místo akčního scénáře mu předhodily rádoby chytré sci-fi. A tím druhým problémem je špatný casting. Nějak se nemůžu rozhodnout jestli mě nudil víc Affleck nebo Eckhart, alespoň že Umě to sluší. Ale abych jel nekydal špínu, tak akce (když už na ni dojde) je povedená, občas nápaditá a kamera u ní je přímo výborná, ale to nemění nic na tom, že Dicka jsem už viděl zfilmovaného mnohem lépe. A jedna dobrá zpráva nakonec: přiletí i holubice:-) ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Když jsem zkoukl Next s Cagem (příjemné překvapení) a následně si četl komentáře, téměř každý ho srovnával s filmem Paycheck. Ale podívat se na něj..to byl fakt krok mimo. Cage má oproti Affleckovi charisma, Uma Thurman se do role vůbec nehodí a Aaron Eckhart že má hrát záporáka?! (souhlas s golfistou) Nemastnost, neslanost..nudnost. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Akési mi to prišlo nemastné neslané. Predloha je určite dobrá od spisovateľa takých peciek ako napr. Blade Runner, Total Recall alebo Minority Report, ale ty herci alebo aspoň ich prevedenie mi tam nejako nesedelo. Pekné spracovanie, ale od majstra akčných filmov Johna Woo ma ani akcie nezdvíhali zo sedačky. Takto s toho ostal iba zaujímavý príbeh, ktorý proste nemá ten správny gradujúci šmrnc, pod ktorým sa podpisoval John Woo pravidelne. 70% - 3* ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Philip Kindred nám zase rotuje v hrobě a bohužel za to může můj milovaný Joh Woo. Z celého filmu mi utkvěly v paměti dvě scény - zručně natočená honička motocyklu a automobilů, která je doopravdy akční a "wooovská", ačkoliv ne zrovna originální a dvakrát nápaditá (projíždění kontejnery a rourami ovšem potěšilo) a závěrečné zúčtování ve "skleníku". Jinak nuda, nuda, šeď, šeď... Next s Nicolasem Cagem bylo lepši, ačkoliv ne o moc. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (19)

  • Na stěně visí kalendář zobrazující datum 22. prosince a pátek. Ten den ovšem byla kalendářně středa. (Pyron)
  • Za vývoj holo-monitoru získal Jennings (Ben Affleck) dne 22. prosince 2004 526 000 amerických dolarů a 19 centů. (Pyron)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno