Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Je to hrozně předvídatelný film, s lehkostí se dá předpovědět, co se kdy a jak stane a to není nikdy dobré. To je hlavně kvůli té spoustě cliché, které filmy typu "chudák dostane obrovskou sumu peněz" mají a tenhle jich má bohužel spoustu. Zápletka je tím pádem nudná a postavy nezajímavé. Film vypadá docela dobře a má celkem dobrou hudbu, ale víc pozitivního toho o něm říct skoro nejde. 4/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Podle synopse a výběru vesměs béčkových herců (možná krom Hřebíčkové) jsem čekal úplné dno, ale výsledek nakonec byl klasický průměr, který místy iritoval svou hloupostí, ale místy zase naopak pobavil. Klasická česká výplachovka druhého (kino)sledu (tím myšleno, že neudělá taková set-tisícová čísla jako Po čem muži touží), jako stvořená pro Netflix. ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím s recenzí od Big Bear, včetně vztahu ke Karlovi Zimovi, kterého znám osobně. Jinak ale trapnej pokus a hodně přestřelenej rádoby "humor". Jen jednou jsem se za celej film zasmála (spíš pousmála), a to kecům toho romského taxikáře. Třeba když komentoval fakt, že se někdo "ptá černýho, jestli to umí s krumpáčem". Hlavní myšlenka příběhu mi trochu připomíná zkazku o knížeti Rohanovi (pamětníci budou vědět), jinak to ale všechno vyznělo nějak naprázdno. ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Vždycky si u takovýchto špatných filmů říkám, jak by asi vypadaly, kdyby se jich chopili talentovaní tvůrci. Přitom z takového námětu se dá vytěžit strašně moc. Zde ale vidíme vedení herců, které se režisérovi rozpadá pod rukama, špatný scénář, střih..... Ze začátku se objevilo pár nadějných vtípků, ale rychle se ukázalo, že to byly jen výjimky. Špatný film, který tentokrát nezachránila ani má oblíbená Petra Hřebíčková. 35% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

To téma má potenciál, proto se o něm tak často někde píše. Lidi přijdou k velkejm penězům a můžou s nimi naložit na milión způsobů. Ten, který si zvolil Čenda, mi přišel mimořádně nešťastnej. Iritovalo mě to a hnětlo a přebilo to všechny ostatní hrůzy, který se tu odehrávaly. Pořád věřím, že to mohlo být i dobrý. Ale nebylo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Sandře (Markéta Hrubešová) spadne do vody telefon a následně řekne, že je mrtvý. Jakmile ale telefon začne utírat ubrouskem, vidíme na něm odraz rozsvíceného displeje, takže mrtvý ve skutečnosti nebyl. (SONY_)
  • Když Čenda (Karel Zima) začne přenášet peníze z auta do baráku pomocí kýblů, vezme si nejprve bílý a odnese ho do baráku a hnědý nechá u auta. V dalších záběrech hnědý kýbl u auta už ale není. (SONY_)
  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)

Reklama

Reklama