Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Po pro mě dá se říct bezchybném a kulervoucím "Beomjoidoši" přichází můj korejský oblíbenec Dong-seok Ma s dalším parádním filmem - tentokrát není za slušňáka, ale stojí na opačné straně barikády (samozřejmě, i když se nejedná o čestného občana, nýbrž klasického gangstera a vládce podsvětí, člověk mu fandí i tak, morálka nemorálka). Tady můžeme za všudypřítomného korejského mluvení "joooooo, joooo-ooo", nebo při nadávkách "ašššššš, ššššš" sledovat nevyhnutelné spolčení ganstera a policajta, kteří jdou po společném nepříteli. Korejci opět nezklamali....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem ke korejským a obecně asijským filmům dost skeptický, a to hlavně kvůli nevýrazným a stejným postavám (kdo se má ve všech těch stejných asiatech vyznat žejo), tak tenhle film byl dost odlišný. Hlavním tahounem je fascinující námět, o to líp, že je podle pravdivých událostí. Za zmínku stojí taky Dong-seok Ma, který je téměr v každém východním filmu, který jsem zkoukl, a ten chlap je fakt talent! Samotný příběh, kdy se polda a gangster spojí proti vrahovi je posilněn šikovně vybraným zabijákem, který je správně psycho a hnusák. První půlka místy ubíhala pomaleji, než bych chtěl, ale poslední třetina se rozjela a jakmile se šláplo na vyšetřování a hon na vraha, tak to fičelo až do konce. Finále epické a klidně bych si představil další díl z věznice. První část místy rozpačitá, druhá to solidně zachránila a na Koreu se mi to líbilo. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl originál a jsem trochu zklamaný, je to tak 5-6 z 10. Má to cool námět, tradičně skvělého Ma Dong-seoka, ale to je to je tak všechno, dost jsem se někdy v půlce nudil. Remake tomu může jenom prospět, jenom teda doufám že se Sly nenacpe do role policisty, to je poloha která mu fakt nesedí. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

No tak nevím, kdyby se mě někdo zeptal o čem to bylo, tak mi ta zápletka přišla jak z amerických filmů z let 1970. Ten hlavní policajt byl něco mezi Robinem Hoodem a splašenou krávou. Vyšetřování tam žádné není, jen se tam stále někdo zabíjí kvůli automatúm nebo mrzačí, aby se ukázalo, kdo je větší mafián. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další jihokorejské krimi o sériovém vrahovi, které je inspirované skutečností. A opět Korejci nezklamali, tohle prostě umí, velká spokojenost. Tentokrát se neústupný polda musí spojit s gangsterem a společně se pouští po stopách ďábla. Slušný obsazení, postavy sympatický, i hromotluka Ma Dong-seoka musí mít člověk jako gangstera rád. Má to svižnější tempo než Dark Figure of Crime a ani si to nedrží dvouhodinovou stopáž jako spoustu JK filmů, takže to má drive a rychle to odsýpá. Při pár scénách jsem se i pousmála a tu s připíjením jsem si musela pustit několikrát. Na tohle se rozhodně ráda podívám znova. Přeloženo. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama