Reklama

Reklama

Pokoj

  • Francie The Room
Trailer

VOD (1)

Matt a Kate si koupí dům na samotě. Během stěhování objeví zvláštní pokoj, který jim dokáže zhmotnit všechna jejich materiální přání. Po Katiných dvou potratech je ale jejich největším přáním dítě. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

verbal 

všechny recenze uživatele

Po předchozích zvracivých zkušenostech jsem býval k filmům nesoucím v názvu Rum a priori velmi skeptický. Vesměs totiž šlo o krutipyskové a po požití dávivé oslizlé frťany nejlacinější božkovské rzi, zabijáckého to mixu vody z pračky a chemické punčové příchuti, vzniklé jako odpad z krakování ropy, který nedá žaludku Pokoj, dokud několikrát nevyhodí veškerý obsah. Ovšem tenhle Rum, to je jiná melasa a ve srovnání s předchozími vzorky působí jako ušlechtilý panák padesátiletého Appelton Estate. Po požití se dozvíte, že upytlačit zlatou rybku nebo vytřít si z lampy džina nemusí být vždycky výhra v loterii a pustit nefertilní iracionální hysterickou piču ke generátoru labilních přání právě nejlepší nápad. Pokud ovšem zrovna netoužíte po tom, aby vás opíchala vaše vlastní kukačka. Originální, neotřelé a dostatečně zábavné na to, aby jednomu ani moc nevadilo, že v pouhém dvoučlenném obsazení kunduje jako vždy zoufale nehrající kapitánka ukrajinského Daviscuntového týmu neméně ochrnutému a navíc vizuálně až odpudivému belgickému slizákovi. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Obsah tady navnadí, ale nic neprozradí, na trailery už vůbec ze zásady nekoukám, tudíž nevím co by prozradil. Ale přesně takový mysteriózko jsem čekal, kdyby to byl aspoň trochu horor, už by to nebylo ono. Zpočátku super užívačka, kdy můžeš mít všechno, co jenom chceš. Ale říkáš si, kde je ten háček. Samozřejmě se to všechno začne zamotávat, začneš si klást otázky a přijdou i podivný zvraty. Ale i když je to tak trochu přitažený za vlasy, drží se to na hranici snesitelnosti, dokonce si řekneš i wow. Je vidět, že i bez Amíků to jde, za malej peníz a suprově to funguje. Poslední scéna už je jen tak na chuť. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Prach si a na prach sa obrátiš. Najskôr celkom slušne rozohraná psychologická hra o ľudských túžbach, ale pred koncom som sa nestačil diviť, či len zle vidím alebo na to nestačí moja obmedzená myseľ. Ale to je jedno, film to stálo jednu hviezdičku. –––– Nebezpečnější než člověk, ktérý nemůže dostat to, co chce, je ten, co dostane vsechno, co chce. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Absolútne ukážkový mindfuck, o ktorom zrejme nebudete vedieť, čo si máte myslieť. Atmosféra je super, niektoré scény tiež, ale nie je to žiadny ľahko (resp. vôbec nejako) zaraditeľný film. Dokonca ani žáner nie je istý. A Kevin Janssens mi bol dosť nesympatický. Vlastne ani neviem, čo by som k tomu napísal. Nebolo to zlé, ale ku koncu som toho mal po krk. Udeľujem bezradné 3* a rýchlo utekám preč. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zajímavá komorní záležitost, které stačilo k realizaci jeden velký dům, dva schopní herci a osvěžující nápad v podobě místnosti, která splní každé přání, ačkoliv s úroky. Psycho atmosféra, která postupem stopáže mění lehce žánry a ke konci to má pěkný spád. Krásně zobrazená absolutní bezmocnost cokoliv ovlivnit, což je pro diváka nervydrásající vzhledem k tomu, jak přesvědčiví byli herci, přestože se jejich postavy občas zachovaly debilně. Kolem a kolem je to ale velice slušná věc, která by mi i bývala utekla mezi prsty, protože v dnešní době jsou tyto filmy čím dál víc nenapádné a rychle upadnou do zatracena. Velký palec nahoru si zaslouží i vyhrocený překvapivý závěr. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od dubna do poloviny května 2018 ve starém domě, který je kopií benátského paláce, v Thimisteru v Belgii, a také ve studiu v Lucembursku kvůli rekonstrukci prvního patra tohoto domu kvůli rozpočtům. (bianci)
  • V roce 2019 byl film oficiálně vybrán pro mezinárodní filmový festival Hof (Německo). (PamPero 1)
  • Film měl premiéru 15. dubna 2019 na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Bruselu. (PamPero 1)

Reklama

Reklama