Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (127)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tak nakoniec o niečo väčšia blbosť, ako som čakal. Zlatokopky sa chcú zbaviť tyče tak, že vykrádajú kreditky a to nie len taká sranda, ako sa môže zdať. Zabalené je to do videoklipového balenia so skokmi v udalostiach hala-bala, a už keď podstata skutočného príbehu je pochybná, tak podobne musel dopadnúť aj film. A ešte aj tým, že najlepšie vyzerajúca štetka je tá najstaršia z nich. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Wu se zdá být morálním centrem filmu a hlavním tématem se zdá vagina (nevím jestli to ještě není nekorektní slovo). Scény v prostředích klubů se mi zdály fajn. Český název se mi po dlouhé době zdá lepší než původní. Je to feministický film, už je proto že mužští herci zde mají jen štěky. Ženy jsou zde ve stále rizikovější atmosféře jsou nuceni vzít svůj život do vlastních rukou. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Ja vlastne neviem. Nebavilo ma to, ale svojím spôsobom sa mi to páčilo. Viem, že si to navzájom odporuje, ale proste tak to bolo. Herečky boli fakt dobré, ale nejako mimo som z nich nebol. Postavy boli psychologicky prepracované, ale k srdcu mi neprirástli. Zaujímavé je, že hoci boli všetky záporné, neodcudzoval som ich, hoci obvykle glorifikáciu zločincov pokladám za nebezpečnú. Atmosféra bola veľmi rozvláčna, ale zároveň to bolo režijne slušne odvedené remeslo. Ku koncu je jedna dlhšia scéna s pesničkou, ktorá je fakt parádne natočená a zostrihaná, ale nebudem spoilerovať. Produkcia: Jennifer Lopez a Will Ferrell. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina o ničem, kde si na své přijdou pouze páni (popř. lesby), kterým stačí ke štěstí hoódně silikonu, botoxu, liftingu, třpytek a tuny makeupu. Jennifer už pro samý botox nemůže hýbat ksichtem (nicméně zadek má pořád výstavní), její kožená kamarádka nejspíše mimiku neprovozuje od narození. Film nic nesděluje, výrazná absence čehokoliv humorného, napětí, nebo nějakou dramatickou chvilku byste hledali marně. Nudné a fádní, jednu hvězdu za tanec u tyče. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Partička tupých štětek ztvárněná partičkou tupých štětek v rádoby kůl, přiblblé, nezáživné a plytké tupoštětkoidní mykóze, silně připomínající travestišou Čuníka Tatůma, tentokráte pro kornatějící heterosexuální panice s proklatě rychlými pravačkami. Stále zdánlivě oratelná „HangLow-nebýt silikonu“ se sice ve své gerontoexhibici urputně snaží za pomocí formaldehydu, tuny mejkapu, pušapek, armády plastických chirurgů, kamerových filtrů a flexibilních dablérek udržet strie, atrofii a leukoplastí přilepené stydké pysky v mezích píchatelnosti, satanžel však jen při pouhém pohledu do kalendáře cítíte při tom jejím prdelení na patře pachuť hnijící makrely a genius loci se chvatně odebírá dávivě zvracet na hajzly geriatrické gynekologie. A aby jí při tom starobincovém tyčování náhodou někdo nezastínil, vybrala si po bok Miss pekingských útulků pro bezdomovce, plochou a obskurně odpornou Konstantýnu Čongovou, která vylézt v nějakém stripbaru na pódium, dočká se za tangama místo amerických prezidentů leda tak srolovaného hajzlpapíru. Použitého! ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Film se inspiroval skutečným příběhem. Článek „The Hustlers at Scores“, který napsala Jessica Pressler, vyšel v New York Magazine 28. prosince 2015. (Rominator)
  • V rozhovoru Jennifer Lopez řekla, že náhodou zasáhla do nosu Constance Wu při natáčení bojové scény. Když Wu začal nos krvácet, Jennifer se bála, že jí ho zlomila, nakonec se ukázalo, že zlomený není. (ČSFD)
  • Před zahájením hudební kariéry byla Cardi B striptérkou. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama