Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (129)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Sprosté, tupé, nudné, ... ženské se mi ani vlastně nelíbily ... J-Lo má super postavu - a pokud neměla dubérku, tak i skvělou kondičku - jo, je to super kost - hot - milf - ale tím to končí ... tento film je hrůza o ničem ... odpad - je dost ostuda, že tady hraje - nemá nějakou úroveň či co ... naprosto mi uniká, o co jí vlastně jde ... tohle přeci nemá zapotřebí ... asi nemá žádnou soudnost ... haleluja !!! ()

upson 

všechny recenze uživatele

Snímek Loren Scafariove mi místy připomínal rukopis nezávislého filmaře Stevena Soderbergha. Bohužel Steven Soderbergh má vlastní a kvalitnější scénáře. Snímek hodně tahá nahoru životní výkon Jennifer Lopez. Oscar za vedlejší roli by nebyl žádným překvapením. Alespoň nominace by dopadnout mohla. Každopádně úctyhodných 70% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hustlers sú nakoniec predovšetkým pokusom o rekonštrukciu jednej zaujímavej udalosti, než jasným vyjadrením sa k feminizmu, stavu spoločnosti, kde vlásnu peniaze a sex, postaveniu bohatých wallstreeťákov v spoločnosti a ich morálnej zodpovednosti za to, prečo ich baby obrali. V záverečných fázach sa ukazuje, že tak dlho sa ide so džbánom pre vodu, až sa rozbije a že ani tie hlavné hrdinky nie sú v tomto fikčnom svete až takými hrdinkami, akými sa spočiatku zdajú byť. Našťastie. Takže nie, nie je to film o tom, že ženy sú iba stopercentné obete a muži iba stopercentné prasatá. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ale jo fajn zábava. J.Lo je v 50 letech neskutečná kočka a její úvodní tanec u tyče je krásou až halucinogenní. Film se neotřele podívá do zákulísí striptérek a krom hezkých polonahých žen, mě bavilo také sledovat jak okrádají ,chlapy z Wall Street, především pomocí drog :D. Milá svůdná zlodějská zábava. 7/10. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

U Hustlers dokážu pochopit oblibu filmu v USA i nevlídné přijetí v ČR. Zhruba 3/4 stopáže je to energický film o partě holek, které v životě neměly mnoho štěstí a u tyče nacházejí nejen jednodolarovky, ale také opravdové přátele a plán, jak zbohatnout. Vizuál blyštivý jako postava JayLou na pokraji padesátky, doplněný pop music let minulých. Nejde se příliš do hloubky postav, nikdy jim nehrozí reálné nebezpečí, že je policie chytí, ale díky rychlému tempu jsem byl baven a nevadilo mi to. Poté se ale přímočaré vyprávění zbytečně zkomplikuje - skáče se mezi minulostí a současností v tak neučesané podobě, že jsem se v tom úplně ztratil a netušil, co se v jakém roce událo a zda se jedná o scény z minulosti nebo nikoliv. Filmu značně dojde dech a vyvrcholení filmu nenabídne žádné emoce ani napětí, vyšumí do prázdna. Jako nenáročný film pro holky to obstojí, zvěsti okolo Oscarových nominací už byly mimo. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Před zahájením hudební kariéry byla Cardi B striptérkou. (ČSFD)
  • Zpěvačka Bebe Rexha byla oslovena pro roli ve filmu, nakonec ji ale nedostala. (ČSFD)
  • Lorene Scafaria prohlásila: „Chtěli jsme v určitých scénách použít co nejvíce skutečných peněz.“ (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama