Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (127)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho asi větší komedii. Podle traileru to tak vypadalo, aspoň. Celkem mě naštvalo, že to bylo podle skutečné události. Většinou tyhle filmy nestojí za nic. V jedný části se to hodně vleklo. Čekal jsem, že tu bude Cardi B víc. Mělo to dobrej nápad, ale bylo to dlouhý a spíš z toho měli udělat komedii a neřídit se tolik skutečností. Nějak extra se mi to nelíbilo. Kdyby to nemělo takovýhle název, tak by byl film jinak celkem lehce zapomenutelný. Docela mě udivilo, že je to pořád 15+. Konec byl udělaný špatně a naštval mě (bratr tvrdí opak). Byl hodně rychlý. Hrály tu slavné herečky, ale nic moc nepředvedly. VYHODNOCENÍ: DŽEŇYFER LOPÉS!!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Prý se to tak nějak stalo. Banda „protřelých“ striptérek si po svém pohraje se svými zákazníky z Wall Street. Nemá to být legranda, ale zahrát si máme na vážnější notu. Chce to být jakousi sondou do nelehkého života žen, které celé dny vrtí zadkem, poslouchají oplzlé řeči zákazníků a nosí u toho s sebou spoustu bolístek. Děj se motá okolo živočišné Jennifer Lopez (herecky slušná ano, nominace na Zlatý glóbus je ale krapet moc), která si vzala pod svá křídla začínající krutiprdelku Constance Wu. Někde v půli se to zlomí a ze seznamovačky se světem nadržených pracháčů a tančících holek s kalhotkami s minimem látky přecházíme k zajímavějšímu námětu, kterak své klienty začaly obírat. Nevím, co jsem čekal, ale nic překvapivého nebo zajímavé jsem nezískal. O zákulisí erotickohrátkotyčího průmyslu nestojím, dějově to nestrhne a v druhé polovině jsem už jen kontroloval čas do konce. 55% ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hmmm...Jennifer má můj obdiv :) V jejím věku - vynikající výkon :) V 50ti takto vypadat a tohle dokázat ;) Za mě hluboká poklona :) Film je barevný, plný hezkých těl, žen, všudepřítomného sexu a chtíče a zároveň se mi líbilo, že spojily dvě oblasti, které jsem si říkala, že jsem ještě neviděla pospolu - striptýz a ekonomickou krizi :D Ale ono to dává smysl ;) Jj :) Pokochala jsem se :) Pobavila jsem se :) Za mě ok :) ;) Ráda se na to podívám znovu ;) Ale toho makeupu :D ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Sprosté, tupé, nudné, ... ženské se mi ani vlastně nelíbily ... J-Lo má super postavu - a pokud neměla dubérku, tak i skvělou kondičku - jo, je to super kost - hot - milf - ale tím to končí ... tento film je hrůza o ničem ... odpad - je dost ostuda, že tady hraje - nemá nějakou úroveň či co ... naprosto mi uniká, o co jí vlastně jde ... tohle přeci nemá zapotřebí ... asi nemá žádnou soudnost ... haleluja !!! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Partička tupých štětek ztvárněná partičkou tupých štětek v rádoby kůl, přiblblé, nezáživné a plytké tupoštětkoidní mykóze, silně připomínající travestišou Čuníka Tatůma, tentokráte pro kornatějící heterosexuální panice s proklatě rychlými pravačkami. Stále zdánlivě oratelná „HangLow-nebýt silikonu“ se sice ve své gerontoexhibici urputně snaží za pomocí formaldehydu, tuny mejkapu, pušapek, armády plastických chirurgů, kamerových filtrů a flexibilních dablérek udržet strie, atrofii a leukoplastí přilepené stydké pysky v mezích píchatelnosti, satanžel však jen při pouhém pohledu do kalendáře cítíte při tom jejím prdelení na patře pachuť hnijící makrely a genius loci se chvatně odebírá dávivě zvracet na hajzly geriatrické gynekologie. A aby jí při tom starobincovém tyčování náhodou někdo nezastínil, vybrala si po bok Miss pekingských útulků pro bezdomovce, plochou a obskurně odpornou Konstantýnu Čongovou, která vylézt v nějakém stripbaru na pódium, dočká se za tangama místo amerických prezidentů leda tak srolovaného hajzlpapíru. Použitého! ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Lorene Scafaria prohlásila: „Chtěli jsme v určitých scénách použít co nejvíce skutečných peněz.“ (ČSFD)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA). Točilo se 29 dní. (BMW12)
  • Jennifer Lopez cvičila tanec pro film a v domě měla dokonce odnímatelnou tyč. Dva a půl měsíce před natáčením začala trénovat tanec s profesionální tanečnicí a choreografkou Johanna Sapakie. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama