Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

pafka 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, jestli jsem videl Lviho Krale - toho prvniho . Ovsem to temer nevadilo, protoze je tenhle kousek plny gagu a vtipu a ja se u nej vazne dobre bavil. Ovsem nevim, co by z toho mely deti, jelikoz detskym humorem to plne nebylo. Byl to kresleny animovany film urceny pro dospele divaky. Pekne a vtipne. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Podstatně slabší kousek, který nebylo třeba vůbec tvořit...už to není rodinná zábava, ale spíše jen něco, co zabaví děcka u televize. Tenkrát jsem na tom byl z nostalgie v kině, ale Timor s Pumbou jen těžili z dobrého jména a zasypávali nás jednoduchým humorem. Kolikrát to nebylo ani vtipné. Ale žádný průšvih to také nebyl, jen to zkrátka oproti prvnímu a druhému dílu cílilo na omezené množství diváků. Váhám mezi dvěma či třemi hvězdami, ale po dnešním maratonu se nemůžu zbavit dojmu, že zde šlo skutečně jen o dotěžení značky. ()

Reklama

major.warren 

všechny recenze uživatele

Na téhle animované bombě jsem vyrostl. Příběh Pumby a Timona na pozadí událostí prvního velkofilmu je super. Ukazuje, že oni tam nebyli od chvíle co se na Simbu slétali ptáci, ale byli tam celou dobu. Ten závěr s matkou a strýcem je tam trochu navíc, ale čert to vem. Dám 70%. Proč ne? Je to moje dětství. Pěkná animace, skvělé hlášky, krásná hudba, proč ne. Pumba a Timon jsou dle mě největší zvířecí hrdinové, co film má. A na tom Hakuna Matata něco bude. U mě krásné čtyři hvězdičky. Začátek trochu slabší, ale pak se to rozjede, a jede to, a pořád zrychluje. Až dojedeme ke Lví skále. Nádherný idylický animák, který se dívá za to co vidíš:-). ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jediný snímek z celé frančízy, na který jsem se po letech znovu nepodíval, ale asi si ještě něco pamatuji. Inspirace Rosencrantzem a Guildensternem je zde jasně kamufláží pro pár dolarů navíc. Zatímco dvojka byla mezi hromadou direct-to-video sequelů něco neuvěřitelného, toto je očividný parazit, ale s tou nejzábavnější dvojkou, se kterým Disneyho společnost přišla. Timona a Pumbau prostě miluju a nepřesvědčí mě ani mučení ve stylu Clockwork Orange. Vypráví se zde o tom, jak se ti dva potkali, dostaneme se do styku s Timonovou rodinou a i když některé postavy tu jsou kriminálně nevyužity (Mufasa, Scar, Zazu), užijeme si aspoň opět hyeny a nová moudra Rafikiho. Ta premisa s Timonem a Pumbaou v kině správně dává otázku stalo se/nestalo, celkem dobrou nadsázku, ale taky vlastně zároveň trochu zabíjí emoce na obrazovce. Pasáž s výchovou malého Simby je bez ironie straaaašně sladká! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Úlet, ktorý bez dobrej znalosti jednotky dosť stráca na humore. Pri dobrej znalosti jednotky však dochádza k prílišnej citácii a tak trochu nude... Stopáži by som ešte viac ubral a bol by to super DVD bonus. Takto je to prerastený guláš bez príbehu a rozprávkovej atmosféry... Originálny názov Lion King 1½ je celkom výstižný... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Ani v jednom díle Lvího krále nezazní, že Timon je surikata. (Winster)
  • Ve filmu můžete 20x vidět ukrytého Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)

Reklama

Reklama