Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 6

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 6

Recenze (138)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Herecké blonďaté trio Charlize, Nicole a Margot překvapilo. Příběh mi vůbec nic neříkal, o ničem co se ve filmu děje jsem nevěděla ani nikde nečetla. Ale I tak mě to bavilo. John Lithgow byl úžasný, úplně jsem koukala, vypadal trochu jako Winston Churchill v The Crown. Charlize byla skvělá, podle mě nejlepší z celého tria, její scény mě bavily. Margot ztvárnila loupočkou a naivní pracovnici skvěle, její nominace je take zasloužená. Její scény mě dojímali a velice jsem s ní soucítila. Nicole podle mě byla nejhorší, ani se mi nelíbilo jak vypadala, jak jí nalíčili, ta paruka byla děsná. Její postava mi navíc byla velmi nesympatická. Celkově je film skvělý, trochu politický, ale hlavně se věnuje aktuálnímu tématu sexuálnímu obtěžování a navíc v jedné z největších televizních společností FOX. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když se spolčíš s ďáblem, čím čekáš, že se ti odmění? Film je standardní výpovědí o naprosto nepřípustném chování a vztazích na pracovišti, což však, bohužel, bývalo (a i bývá) na některých místech normou. Když však jde o televizi Fox, zvyšuje to diváckou atraktivitu. V žádném případě si ale nemyslím, že by si to ty holky zasloužily, nebo že by nadřízený měl právo na něco takového. ____ Film neurazí ani nenadchne, spíš jen popisuje, než že by vyprávěl. Je třeba takové filmy točit a hlavně konečně už brát jako normu, že tohle se fakt nesmí. SHRNUTÍ: Sexualizované násilí na Foxu. ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hm ... myslite si, ze se nas v Čechách neco takoveho netyka ... omyl. Moc presne si pamatuju ty momenty, kdy jsem svym krasnym mladym kolegynim nezavidela, kdy balancovaly na tom tenkem lede, kdy ty chytre dokazaly balancovat, ale prijemne jim to nebylo ... a byly z toho benefity ... a pak i ty, co uz tak moc dobre balancovat neumely a nedokazaly se vymanit z toho šefova prilis pevne sevreni v bocich, ktere jim prijemne nebylo .. Priliš mnoho pribehu, co si clovek vyslechne u sklenky vina, protože za střízliva se to těžko přiznává i sobě samé a na ktere se snazi zapomenout .... A to si pořád myslím, že jsou v Americe moc průderní a že flirtování je zdravé, jen malokdo zná ty hranice a málokdo umí rozeznat, že každý ty hranice má někde jinde.... ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"TO GET AHEAD YOU HAVE TO GIVE A LITTLE HEAD." ----------- Stále je to bez debaty do neba volajúci odpad, sám som si však nasral do kapusty, lebo som si myslel, že to bude miliónkrát horšie, že to bude až tak zlé, že teraz, po zhliadnutí, proste odpad dať nemôžem. Po filmárskej stránke sa, prirodzene, nejedná o najhoršiu robotu, o tom žiadna. Lithgow hrajúci Ailesa je fenomenálny, blonďavé trio taktiež ide slušné bomby, pričom pri Theron sa môžeme baviť o výkone roka, Margotka vynikajúca. K "posolstvu" filmu sa vyjadrovať nebudem, lebo je také sprosté a naivné, až si nevidí za horizont svojho žihadla a topí sa vo vlastnom pokrytectve a autentickejší doják vie lepšie urobiť aj Inga Lindström. A pre tých, ktorých by náhodou zaujímal tento stokársky, zbytočný príbeh viac, odporučím radšej Gibneyho doku Divide and Conquer. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že snímek přinesl osvětu, na kterou tvůrci pravděpodobně cílili, to by patrně musel mít premiéru alespoň o rok dříve. Nicméně hlavní dámy mi udělaly radost a po všech těch metoo kauzách a girl power agitkách pro mě bylo značné osvěžení, že tvůrci nejdou jenom za tou agitkou, ač si to bezpochyby mnoho lidí bude myslet, ale zároveň to také není úplně blbé. Charlize Theron a Margot Robbie do svých rolí perfektně zapadly, ostatně tyhle dvě dámy jen málokdy šlápnou vedle. Menší problém jsem měl s Johnem Lithgowem, který v seriálu Koruna tak krásně ztvárnil Churchilla, leč obdobně namaskovaného a pořád jsem ho v něm viděl i v tomto filmu. Takže, pokud jste film cíleně vynechali, dejte mu teď šanci a pak mi případně vynadejte/poděkujte v PMku. Roger Alies je dole, svržen, další na řadě Weinstein. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Josh a Ben Lawsonoví, ktorí hrajú vo filme bratov Murdochovcov, sú bratmi aj v skutočnosti. (Astonko)
  • Ke konci filmu, kdy Megyn (Charlize Theron) sedí v místnosti s právníky a podává své prohlášení, tak je to stejná zasedací místnost jako ve filmu Sociální síť (2010), kde se odehrávali výslechy Marka Zuckerberga. (e_Fox)
  • Zatiaľ čo film je zameraný na sexuálne obťažovanie na pracovisku, Margot Robbie prezradila, že si úplne neuvedomila, o čo ide, kým si neprečítala scenár: „Šokovalo ma, keď som si prvýkrát prečítal scenár, že sexuálne obťažovanie zahŕňa akékoľvek nevítané sexuálne návrhy. Vždy som si myslela, že si to vyžaduje fyzický kontakt, aby to bolo považované za nezákonné alebo nesprávne. Skutočne som ostala v šoku." Margot dodala, že uvedomenie si, že takéto obťažovanie nemusí byť fyzické, ale aj verbálne, ju prinútilo zapojiť sa do filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama