Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Podle názvu to vypadá, že se vykrádá Lee Marvin, ale ono ne, on se vykrádá Fred Cavayé a to poměrně nezáživným způsobem. Vynucené spojenectví nečekaně čilého zločince s těžkým otřesem mozku, průstřelem břicha a dvěma zlomenými žebry a jeho morfiové víly, která může zlé poldy leda ucévkovat k smrti, ale okolnosti ji donutí k vzepjetí, nemá potřebný tah na branku. Joe Lynch odvedl stejně špatnou práci jako plastický chirurg madam Harden a evidentně našel svůj Limit.. Jednu hvězdu navíc dám za vkus amatérského gangsta rejži, který členy své organizace vzdělává Mzdou strachu na úkor Zjizvené tváře. Možná by ten odlehčený tón slušel celému filmu.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už jsem myslel, že budu zlý a tuhle Netflix novinku odstřelím úplně, ale vlastně to dopadlo lépe než jsem čekal. Wheelman byl teda o něco lepší, nicméně skloubit Franka Grilla s dalším oblíbencem tohoto streamovacího giganta - Anthonym Mackiem se ukázal jako fajn tah a nenáročný divák si tento krátký, leč zaměnitelný thriller celkem užije. A tahle dvojka je bezpochyby největším kladem filmu. PS : Point Blank má absolutně nevkusnou a nehodící se hudbu. 6/10 ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně nevzrušivý mix střelby, honiček, zkorumpovaných policajtů a prchajících zločinců. Hlavní pár ujde, ale zbytek je nudná, televizně vyhlížející a ničím nevyčnívající šablonovitá věc bez špetky lepší akce nebo vzruchu. Tohle dílko skutečně nevyniká naprosto ničím. A soundtrack vybíral někdo šílenej a hluchej. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vcelku přímočaře nalajnovaná akční záležitost, která staví zejména na "buddy" chemii mezi ústředními herci. Je tedy vážně na škodu, že i na tak krátké stopáži se vyskytuje enormní počet hluchých míst, které jsou sice občas přerušeny skvěle nasnímanou přestřelkou či honičkou, ovšem ani to nestačí na alespoň průměrný divácký zážitek. Škoda. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jelikož je dvojice Mackie/Grillo v Avengers velice k hovnu a zřejmě to i sami kucííí zjistili, zkusili to spolu sólo... No nebylo to vůbec zlý béčko! Anthony ukázal, že špetka herectví v něm přeci jen je a Frank přidal bijáku trochu toho výrazu drsoňe. Zápletka obyč, nicméně akce solidní. Klasická buddy movie, při které jsem několikrát zavzpomínal na Tango a Cashe. 55% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama