Reklama

Reklama

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart je možno o čosi lepší herec ako Ben Affleck (čo ho nekvalifikuje ako herca dobrého), ale toto je tak neskutočná vykrádačka Jersey girl, že sa až čudujem, že sa to nepriznáva k tomu, že ide o remake. Tie filmy sú skoro totožné! S tým rozdielom, že Jersey girl mal pod palcom Kevin Smith... Tento nie a tudiž to nie je dobrý film. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Konečne príjemný film na netflixe a bez propagandy. Poukázanie na to, aké ťažké je sám vychovávať dieťa, a v tom veľký klobúk dole pred slobodnými mamičkami, ale tiež že vo dvojici sa to proste ťahá lepšie. Kevin Hart s výborným dramatickým výkonom. Pre lepšie hodnotenie mi tam chýbalo niečo viac, buď ešte niečo vtipnejšie alebo silnejšie. Ako kedysi špičkovo dokázali v Bez návodu resp. Aj dvaja sú rodina. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevím, čí to byl nápad, dát do poměrně vážného tématu Kevina Harta. Je pravda, že to svým ztřeštěně naivním přístupem k herectví trošku rozmělňoval. Nicméně to, co je v jeho případě ve filmu devízou, je zároveň i důvodem, proč jsem Otcovství nakonec dal tři hvězdy. Na poměrně silné téma je to přesně ten druh komediálního dramatu, který očekáváte. Nic víc, nic míň. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem měl poměrně velké obavy z dramatu s daným tématem, kde se ústřední role zhostil věčně přehrávající a minimálně pro mě naprosto nepřesvědčivý kašpar Kevin Hart. Jenže světe div se, on se stal zcela pravý opak, a to v tom smyslu, že pokud bych měl zmínit jedinou věc, kterou tu lze označit jako vyloženě fungující, tak je to právě on, tedy Kevin Hart, jenž zde na svůj jinak otravný standart podal poměrně civilní a důvěryhodný výkon, zbavený všech těch jeho obvyklých nevtipných hovadských ksichtů a keců. Jinak mě ale bohužel Fatherhood úplně nenadchnul, kdy tedy nebudu tvrdit, že bych se nebavil, že by to působilo trapně, nevhodně, přehnaně, či prostě jakkoliv nějak nepříjemně, ale spíš jde o to, že na ono vážné a silné téma se zde toho v podstatě příliš dramatického, natož pak emočně fungujícího, nestalo, o čemž vypovídá především fakt, že třeba zlomovou scénu zde představuje směšné spadnutí dítěte z prolejzačky, s více než triviální centimetrovou tržnou ranou na čele jako výsledkem, což je vážně jako dost málo, aby se dalo hovořit o celkově působivém dramatu. Jinými slovy, za těch více než sto minut tu máme jen spoustu neefektního mluvení, mnoho přehnané chvály, všude přítomného kýče a hromadu všechápajících, tolerantních, ohleduplných postav, téměř jako ukradených z té nejidyličtější pohádkové knihy co existuje, naštěstí ale alespoň tedy vesměs ony postavy jsou výrazné a obsazeny velmi sympatickými herci. Závěr pak samozřejmě nepřekvapí, naopak se v těm jen už vrší banality a otřepanosti toho největšího kalibru, nicméně přesto všechno musím konstatovat, že vyloženě úplně mimo to nevyznívá a diváckou pozornost si to dokáže udržet poměrně rozumným a decentním zpracováním. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to pribeh o otcovstvi, ktery zachazi se svymi postavami s laskavosti a soucitem. Neni to hrozne, ale takove obycejne. Je to sladke a na to sve emoce. Melody Hurd, ktera ztvarnila mladou Maddy ma s talentovanym Kevinem Hartem skvelou chemii, ciz dela snimek koukatelny. Je to zalozeno na bestseleru z roku 2011 Two kisses for Maddy: A memoir of loss and love. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama