Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Druhá serie je to co by se dalo nazvat "mlácení prázdné slámy". Nulový význam všeho. Loki má pixlexii (nebo prasení či co, takže bliká) Sylvie je znuděná a evidentně chce být všude jinde než tady - v první serii ji šlo o pomstu, tu dostala pak sama řekla že chce klid a žít, jenže byla v první serii, lidi si ji oblíbili tak musí být i v druhé (a je hodně poznat že tu být neměla tak ji scénáristi narychlo spíchly pár scén), Mobius je taky těžce znuděný, Ouroboros je "komik" který tu nebyl potřeba, Ravonna jede linku která nemá s první serií nic společného - bylo ji řečeno že jí Kang posílá informace co ji budou zajímat a nic se neřešilo, jen spadla do minulosti kde předala deník Viktorovi (opět to nedává smysl) a pak ji hrábne a chce  moc a vládu a být královnou všehomíra ..... úplně mimo charakter první serie -  a zbytek lidí hraje role více či méně důležité, podle scénáře. Nepochopil jsem linii s Viktorem Timelinem, když sám KANG v první serii jasně vysvětloval že pochází z 31 století a jeho verze cestují časem, takže kdo je Viktor ? Nemůže to být Kang, když byl jako malý kluk v 19 století. Nedává to smysl + ještě Viktor vymyslel karbonický koksohydrát kterej řídí tok času a založil TVA. Do kravího cecku, Viktor Timeline nemůže založit TVA a sestrojit ten svítící karbonukleon, když NENÍ KANG ! Celé je to nesmyslně postavené na hlavu a popírá to samo sebe a první serii. Tak jak jsem byl spokojený s první serií, tak to druhá rychle potopila. Celá serii 2 je o tom že se pokazí karbonický koksohydrát, cestuje se po realitách aby nám byly ukázány prázdné nudné životy obyčejných lidí a končí to tím že jsme tam kde skončila serie první. Nula, nic, bez děje. Celé je to na 1 max 2 episody ale je to roztažený na 6 prázdných episod. Bylo poznat že druhá serie vznikla jen proto aby byla druhá serie seriálu který se lidem líbil a šlo poznat že byla spíchnuta velmi horkou jehlou a v krátkém čase. Nevíme kdo je Viktor (je prostě kravina aby byl Kang), nevíme nic o cestě Ravonny (a ani jak skončí ale nevěřím že ji jen tak odstraní, takže bude ve 3 serii), nevíme nic o Sylvii, nevíme nic o ničem. Raději bych klidně rok počkal na kvalitnější zápletku, než je tohleto, kde jde poznat že to udělaly narychlo aby měly druhou serii. ()

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

COŽE?!? MCU Projekt který je na úrovni? Rozhodně nejsem jediný co nad MCU minulé léto zlomil hůl a od té doby se téměř na nic nepodíval, ale proč zrovna tenhle projekt? Proč jsem se vrátil když vyšlo toto? No tak jeden z hlavních důvodů je hodnocení, MCU projekt co má červené čísla na této prokleté stránce zaujmul moji pozornost. Abych byl upřímný Lokiho jsem nikdy moc nemusel, minimálně né ve filmech. Přišel mi až moc komický, až moc 2Déčkoví. Poté ale vyšla první série Lokiho a řekl jsem si "Seriál docela ujde, ale charakter Lokiho.... Začíná konečně být charakter" a dál jsem se nad tím seriálem nezamýšlel, nečekal jsem že druhá série bude něco co MCU dlouho nezažilo, tento seriál má svojí osobnost, má svojí duši, prostě je to své. Jak vizuální, tak scenáristická tak dokonce i zvukové hodnoty jsou na vyšší úrovni. Postavy se chovají jako lidé, né jako komické postavy ze stage Comedy Centralu, nebo třeba bez duše. Nějaké mínusy? Začátek byl pomalejší, rozhodně mi to nevadilo, ale najdou se nějací hnidopichové co si na to zastěžují. Takže ano, Loki druhá série je nejlepší věc od MCU od roku 2018. (Ano je to spíš MCU recenze než Loki recenze) 9/10 ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to nápad, skvěle napsané postavy, poutavý a zamotaný děj, neskutečnou chemii mezi Lokim a Mobiem a nemá to trapné a dětské vtipy, které můžeme vidět ve všech ostatních projektech. Oproti první sérii mě Loki celkově bavil více. Můžou za to i nové postavy, které se ve druhé sérii "zabydlely" a skvěle sem zapadly. Ať už je to Ke Huy Quan nebo Jonathan Majors, který zde má více času než v první sérii (doufám že si své soukromé skandály hodně rychle vyřeší, neboť by Marvelu jeho působivé herectví chybělo). Vedle originální WandaVision se jedná o nejlepší MCU seriálový projekt. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Po prachbídných Marvels jsem si dal poslední dvě epizody Lokiho a pardon, mimo fakt, že tu nejsou ty debilní humory, v čem přesně to je jiný? Pětihodinový chození po chodbě furt dokola a hledání exitu s příležitostnými odbočkami, které ale stejně ve finále nikam nevedou. Ostatně jako celá tahle řada, na jejímž konci nás čeká doslova *to samé* co v té předchozí, akorát s logičtějším rozuzlením. Ty vole :) Natočený je to skvěle, Benson a Moorhead jsou šikovní, vyzmizíkovat Majorse by imho byla škoda a Hiddleston tomu dává i po těch letech furt všechno, ale já jsem na tohle točení se v kruhu prostě asi fakt alergickej. 6/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že to má nápad a aj vzťahový vývoj je pekné. Lenže to prichádza v dobe, kedy ma Marvelovky už neberú a ani ma nemajú veľmi čím zaujať. Toto bohužiaľ pozerám len zo zotrvačnosti, lebo som už do toho investoval veľa času. A k nejakému koncu sa chcem dopracovať. Páči sa mi, že to nebolo hlúpe a že si to dopomohlo aj vtipom. Rovnako oceňujem, že tam funguje aj kauzálnosť. Mrzí ma zbytočné spomaľovanie a zbytočné logické kiksy ( aspoň zo začiatku). Čím sme bližšie koncu tým dávajú aj nelogické scény zmysel. Tempo je dakedy trestuhodne pomalé, inokedy som mal pocit, že to svojou dynamickosťou utlmuje realitu okolo mňa. Ale tým pádom sa tu ukazuje určitá nevyváženosť. Bez tých moralitiek by to bolo krajšie. V temnejšom vyznení aj pamätnejšie. Takto je z toho prapodivná depka. Tretiu sériu už prosím nie. 2. séria 60% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (10)

  • Na úplném konci titulků zazní hláška: „You died! Insert your coin, loser,“ což odkazuje na konec hry v arkádové hře „Zaniac“. Tato hra je založena na stejnojmenném filmu, který natočil ve fiktivní časové lince X-5 (Rafael Casal), jenž hlášku také namluvil. (UhLee)
  • Tato epizoda má stejný název jako první epizoda první série Velké poslání (2021). Tvůrci tento fakt odůvodnili tím, že se samotný příběh kompletně uzavřel. (HellFireFery)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama