Reklama

Reklama

Loki - Season 2 (2023) (série)


Věda/Fikce (S02E05)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Loki pátrá v odumírajících časových větvích po přátelích, ale realita je zrádnější, než se zdá. (Disney+)

Recenze (36)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loki zase skáče v čase? Takže poslední 3 epizody byla trapná vycpávka a plýtvání peněz? Jako vtipem s Frankem Morrisem pěkný (za to dám z nostalgie hvězdičku), ale nevím co si o tom myslet (význam to nemá je to jen milá hra s fakty jako v první řadě D.B.Cooper). Prostě pokud by tohle byla druhá epizoda, bral bych to jinak (zapadlo by to do konceptu a nějakého vývoje, kdy se nově skáče nejen v čase, ale i prostoru, podle lokace klíčových postav, aby ukázal jejich životy před TVA). Takhle je to ale jen zbytečná nesmyslná trapnost co nijak nekoresponduje s děním minulé epizody. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže jsme dostali flashbackový díl, který měl říci co? Úplně to nechápu, vždyť jsme se o Mobiovi, Caseym a B-15 nic nového nedozvěděli. Flashbacky nám měly ukázat jejich život před TVA, abychom věděli, že všichni něco ztratili a nemají důvod se do organizace vrátit (nebo naopak). Ale co jsme se vlastně dozvěděli? Že B-15 pracovala v nemocnici? Vždyť to mohli říct o epizodu zpátky a vůbec nic by se nezměnilo, neboť scény s ní postavu nikam neposunuly a vůbec nám nenapověděly, že měla lepší život předtím. Mobius - měl práci a syny, ale neznáme jeho vztah s nimi a opět nechápeme, čím ho život naplňoval před / po TVA. Ty flashbacky neodhalily absolutně, ale absolutně nic. Pardon, omlouvám se, ale já tohle tvůrcům nežeru. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po konci 4 dílu se Loki objevuje a problikává (nevím jaký to má oficiální název a je mě to jedno budu tomu říkat blikání) v různých časových pásmech kde potkává lidi co dělají v tva akorát oni mají své civilní životy a nepamatují si na něho. Ob je spisovatel sci-fi ten jeho kamarád je vězeň v Alcatrazu ta černoška (ne Ravonna) je doktorka a Mobius prodává vodní skútry  u Sylvie víme už z předchozích dílů , že dělala v Mcdonaldu. Vysvětluje jim, že dělaly v tva a k něčemu tam došlo a tva zaniklo oni mu nevěří až na Ob, kterého to zaujme  tak s ním vytvoří tempad a snaží se dostat před události konce 4 dílu. Většinu filmu se nic neděje pak máme akci v hudebním obchodě kde zmizí nějaký no name chlápek Silvie k nim přijde a Loki vidí jak všichni až na něho zmizí pak zjistí, že to může ovládat a máme konec  . Po 2 dílu nejhorší díl. Jak tu někdo píše zlatá Tajná invaze i ta Ms Marvel měla ty díly vyrovnanější a zážitnější než tohle .  40 procent ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Já to prostě nechápu. Proč je ten Loki, tak zatraceně dobrý? Set design, barvy, režie, hereci, scénář to vše tu skládá perfektní, napěchovanou a nádherně do sebe zapadající podivanou. Moje srdce plesá ať už z toho jak miuju jednotlivé scény a nebo tu filmařinu za tím. Rozhovor Silvie s Lokim v baru je jeden z nejlepších v rámci MCU a to samé pak platí pro hudební sekvenci. Nikdy bych nečekal, že zrovna v MCU seriálu uslyším tento klenot undergroundové hudby. Dokonalost a obří HYPE na finále! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Po zničení TVA sa Loki dostáva opäť do šmyku, ktorý sa snaží ovládnuť aby mohol na rozličných dejových linkách nájsť svojich priateľov. Prevedenie: Paradoxne najnudnejšie vyzerajúca časť má v sebe asi najviac z atmosféry a napätia ako celý seriál. Dostávame sa opäť pred bod zlomu, len či to nebude zbytočné. 95% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Na úplném konci titulků zazní hláška: „You died! Insert your coin, loser,“ což odkazuje na konec hry v arkádové hře „Zaniac“. Tato hra je založena na stejnojmenném filmu, který natočil ve fiktivní časové lince X-5 (Rafael Casal), jenž hlášku také namluvil. (UhLee)
  • Caseyho (Eugene Cordero) varianta v této epizodě je Frank Morris, což je jeden z vězňů, kteří opravdu uprchli z věznice Alcatraz v červnu roku 1962. Jeho „zmizení“ ze svojí reality je pomrknutím na skutečnost, že Morris po jeho útěku již nikdy nebyl nalezen. (NiWi)

Reklama

Reklama