Reklama

Reklama

Loki - Season 2 (2023) (série)


Velké poslání (S02E06)

(epizoda)
  • USA Glorious Purpose

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve strhujícím finále Loki napravuje minulost a zjišťuje, co je jeho velké poslání. (Disney+)

Recenze (51)

66pepo66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prečo takto nevyzerajú ostatné seriály od Marvelu? Prečo sa takto nepremýšľa pri filmoch? Prečo sa neprikladá doraz na príbeh a budovanie postáv? Ako môže jedno štúdio vytvoriť niečo tak skvostné a kvalitné a potom urobiť toľko prešľapov na zvyšku seriálovej tvorby? A vlastne tu a tam aj filmovej? CHCE TO NÁVRAT KU KOREŇOM! Pevne verím, že si Kevin a ďalší ľudia vo vedeni uvedomili, kde nastala chyba a naozaj ku odstránia. Veľký potenciál, ktorý môže pomôcť v ďalších projektoch. Len ho nezničiť a nepremrhať. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherný set design a vizuál nenahradí fakt, že tahle epizoda mohla nahradit předchozí tři. Jasně, pár malých detailů by vám ušlo, ale nakonec to není such a big deal. Druhá série mě nedokázala přesvědčit o své oprávněné existenci, protože většinu “času” lomcovala na místě a opírala se o různé scénáristické zkratky, které spoustu lidí z nějakého důvodu přesvědčilo, že to tak má být a je to 10/10 záležitost. Za mě teda obrovské MEH. Seriál má opravdu skvělé herce, nádherné lokace, velice líbivý vizuál, ale nedokázal se roztáhnout do 6 epizod. Možná tvůrci měli volit cestu samostatného filmu, kde by byl výsledek o něco přesvědčivější. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 mitut to běželo a už mě to sralo. Jako fakt není vtipný sledovat to samé pořád dokola... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... chápeme se? A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. Lepší? Ne... a to je 1/2 epizody v prdeli. A nikam jsme se nehnuli tím nejotravnějším způsobem. Děj se někam posune až posledních 10 minut. Oněch posledních 10 minut se "vrcholně artovou formou" děj někam pohne a (trapnou berličkou) se děj (doufejme) konečně uzavřel. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní vrchol. Tak skvělý a poutavý závěr jsem u žádného komiksového seriálu neviděl. A to jsem si myslel, že Peacemaker od konkurence je komiksová TOPka. Pozoruhodné je také to, že ve stejnou dobu kdy byla premiéra tohoto dílu, tak do kin přišly Marvels. Tak kvalitativně odlišné projekty jsou možné snad jen u Marvelu. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem měl ze začátku smíšený pocit z celý týhle nový série, ve finále mne to neskutečně překvapilo a potěšilo jak skvělý to je. Lokiho příběhový oblouk je nyní prakticky u konce a lepší konec jsem si ani nemohl představit - prakticky je to i celý game-changer i v rámci kompletního Marvel světa a vnímání mnohovesmíru jako takového, není Loki není i Multiverse.  Což z něj činí vlastně nejmocnější postavu a řekl bych, že v Secret Wars by se regulérně mohl představit jako mýtický One Above All. Geniální provedení, na chvilku to oživilo můj zápal pro Marvel co jsem kdysi měl... 100% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda má stejný název jako první epizoda první série Velké poslání (2021). Tvůrci tento fakt odůvodnili tím, že se samotný příběh kompletně uzavřel. (HellFireFery)

Reklama

Reklama