Reklama

Reklama

Loki - Season 1 (2021) (série)


Pro tok času. Vždycky. (S01E06)

(epizoda)
  • USA For All Time. Always. (více)

VOD (1)

Čas se krátí a ve velkém finále seriálové řady jdou Loki a Sylvie vstříc osudu. (Disney+)

Recenze (61)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragický závěr seriálu, kdy nakonec někdo nedokáže přenechat nenávisti ani tváří tvář lásky. Tohle je jedno z nejlepších finále jakéhokoliv seriálu. Jonathan Majors je vynikající herec a nového padoucha pravděpodobně celé fáze zahrál s naprosotu grácií. Miss Minute měla solidní jump scare doufám, že se vrátí jako side-kick nového Kanga. No a ten wtf závěr, který je pravděpodobně největší od Infinity War no to je prostě fantazie. Miluju tenhle seriál a absolutní špička a pravděpodobně to nejlepší, co kdy MCU vytvořilo. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem také čekal úplně jiné finále a zcela jiné zakončení. Na druhou stranu nemohu říci, že bych byl zklamaný. Jonathan Majors si roli velice užíval a sledovat ho byla jedna báseň. Skvělý herecký výkon. Jinak máme za sebou tři seriály od Disney+, kdy bohužel mi přišlo, že finále seriálu nebylo zvládnuto ani v jednom případě. Ale zatímco u Falcona a Wandy jsem měl velkou pachuť, tak tady mi to nevadí. Nakonec přimhouřím oko a dám tomu plný počet. Kdyby to ale šlo, dal bych 90%. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak finale me vylozene zklamalo. Fakt jsem si nepredstavoval, ze jako vyvrcholeni marvelovskeho serialu s fan favourite postavou stravime pulku dilu poslouchanim expozice od nejakeho nahodneho mourenina, prerusene nudnou a zbytecnou akcni scenou. A, ze to cele skonci jen cliffhangerem na druhou sezonu? Ble ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zmatečné žvanění o blbostech v nějakém středověkém zámečku zabírá většinu stopáže a ten černej šašek ve fialovým hábitu vzbuzuje tak intenzivní chuť ho zabít, že zcela a naprosto souhlasím se Sylviiným rozhodnutím. A cliffhanger na závěr pochopitelně pohřbívá všechno, co se za těch šest dílů odehrálo, jak jinak. ()

kiwizak 

všechny recenze uživatele

Po perfektních předchozích epizodách jsem byla z konce lehce zklamaná. Tedy, konfrontace Lokiho a Sylvie byla báječná, za tu bych dala pět z pěti. Ovšem tolik otázek a obří cliffhanger, aniž by došlo aspoň k meziuzavření nebo nápovědě co se bude dít dál... Mění to vše, to je jisté. Ale jako finále seriálu to úplně neuspokojí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Během úvodního loga můžeme slyšet nespočet hlášek a zvuků z předchozích Marvel filmů, později pak i ústřižky z proslovů známých lidí jako Nelson Mandela, Neil Armstrong či Alan Watts. (NiWi)
  • „He Who Remains“ je v komiksech prastará bytost, která stvořila a dohlíží na tzv. Time Keepers, a přebývá v Citadele na konci času. V minisérii si však tvůrci tyto skutečnosti lehce pozměnili a touto přezdívkou označili verzi Kanga the Conquerora (Jonathan Majors), kterou zde potkáme. (NiWi)

Reklama

Reklama