Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápem že Marvel chce byť originálny ale prvé dve epizódy mohli kľudne natlačiť do jednej. Táto a aj druhá nemajú žiadny dôležitý dej až na dve veci čo si Wanda všimne. Viem, že tomu dáva veľa ľudí 5 hviezd lebo je to niečo originálne ale posúva sa tu dej hrozne pomaly. Navyše to není až také zábavné. Má to svoje momenty ale mohli prvé dve časti skrátiť do jednej. Takto to odradí veľa divákov. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Asi je všem jasné, že to za pár epizod bude vypadat docela jinak, tenhle padesátkový sitcomový úvod byl ale jinak docela roztomilým zavzpomínáním, Bettany i Olsen tady mají parádní chemii, komedie je to prostá, byť funkční, a jestli nás tohle čeká ještě chvíli, vlastně mě to vůbec nebude trápit, naopak. Povedený experiment. ()

Reklama

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych se přiznal, jsem silně zmatený, ale nemůžu si pomoct, bavilo mě to a rozhodně se těším na další díl... už teď čekám, co se z toho vyklube, jelikož všichni víme, jak to s Visionem dopadlo v Infinite War, a co má tohle kruci znamenat!? :D Mimochodem - přijde mi to, nebo třetinu dílu tvoří závěrečné titulky? :D ()

Kubajss_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že formát „Jak by vypadal komiksový seriál napříč televizní historií“ se mi líbil od úvodního traileru. No a tohle je přesně ono. Jenom se bojím, že kratší formát dílů s týdenními rozestupy může seriálu uškodit. Hlavně pro diváky, kteří neznají komiksovou předlohu, a tedy nemají tušení k čemu seriál směřuje nebo kde se odehrává. Ze stejného důvodu můžou působit logické chyby nebo chování postav jako mínus seriálu. Opak je pravdou. Všechno bude dávat smysl na konci a tohle je příjemný začátek. Herci i tvůrci si éru 50. let i přes krátký formát užili naplno. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy som nemusel sitkomy a 50-tkove bezfarebné už vôbec nie. Ale toto ma síce prekvapilo ale zase aj potešilo. Marvel si môže dovoliť risknúť a experimentovať s niečím takým. Navyše pár scén a záver napovedajú že nie všetko je s kostolným poriadkom. Uvidíme čo ďalej. Jo a chémia medzi hrdinami je ešte viac cool než vo filmoch. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Víno, které je servírované během večeře, je Maison du Mépris, což v překladu znamená „dům opovržení“. (Kubaaa97)
  • V jedné scéně si můžeme všimnout, že se děj odehrává 23. srpna, což odkazuje na sešit „Avengers #238“, ve kterém byl Vision oživen po hibernaci. (Kubaaa97)
  • Ačkoliv se tato epizoda odehrává v 50. letech, tak si v obývacím pokoji můžeme všimnout malmového krbu. Ten byl ale vytvořen až v 60. letech. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama