Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Walker začíná ztrácet trpělivost se Samem a Buckym, když se dozví více o Karli Morgenthau. (Cever)

Recenze (46)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návštěva z Wakandy díl pěkně okořenila. Možná to na něm bylo to nejlepší. Scény z Prahy super, i když tvůrci natáčeli na poměrně profláklých místech, které prostě každý Pražák zná. Na druhou stranu je to sranda, když "ve svých ulicích" vidíte hvězdy tohoto typu. Co ale k ději? Karli mě moc nebaví a zápletka je poměrně předvídatelná. John Walker mi byl sympatický, ale poslední dva díly se z něj snaží udělat psychopata bez nějakého vývoje. Ano, teď mu zemřel někdo blízký, ale ty náznaky, že bude blázen, tu byly i o pár minut dříve. Postava by si zasloužila lepší péči, prokreslení a motivy. Nemám rád, když někomu jebne zničehonic... ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Súboj s wakandankami a to jak Buckimu vypne ruku bolo fajn ale zároveň to bol pekný výjeb. Náš nový cap si zrejme zobral sérum a po smrti jeho kamoša rozjebe hlavu jednému týpečkovi a je to celkom drsné(v rámci MCU samozrejme) ešte by ma zaujímalo čo kuje mladá carterová za pikle a kam sa podel náš barón zemo. A rozhovor sama s Karli bol super. A prekvapilo ma aj to, že Zemo si sérum nechce nechať ale ho zničil, ale zrejme nechce aby padlo do rúk dobrákov a urobilo sa viac hrdinov. ()

Reklama

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten Zemo je parchant, Ale i tak naprosto super postava. Mám trochu pochybnosti o té holce od Flag Smahshers. Možná nebude zase až taková mrcha. Dostaneme ohledně ní nějaké to pozadí, její vysvětlení věcí... (Nebo se mýlím...) Zemo to pěkně umí s dětmi :D . Sice jsem chtěl s Walkerem trochu sympatizovat, ale ukazuje se, že to je prostě jenom blbec, kterému veškerá ta "moc" jako údajného nového Kapitána Ameriky stoupla do hlavy a myslím, že z něj bude nakonec totální psychouš .A vzhledem k tomu, co se v této epizodě stalo to i tak trochu chápu... Nejspíš se dočkáme i nového týmu, který bude podle mě na konci založen. Ten fight v tom pokoji byl naprosto boží. A konec... Walker to už prostě nevydržel a přepnul na berserk mod. ()

brabbik 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od seriálu nečekal a start byl trochu pomalejší, ale nakonec nabírá na tempu a prokreslenost se zvedá. I konec na Jungmannově náměstí ve stylu "krev, pot a slzy", to bylo parádní. Trochu brutalita v Praze narůstá u MARVEL postav, ale vzhledem k plánu seriálu to tenhle díl krásně zvedlo nad předchozí velmi. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Motivace postav úplně mimo mísu. Praha jako levná barabizna pro souboje v bývalých rozpadlých továrnách, aby se ušetřilo na komparzu. A když i při rychlých střizích poznáte, že herci máchají rukama deset centimetrů od sebe, aby to vypadalo jako drsná bitka, jsou všichni supervojáci rázem k smíchu... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (16)

  • Scéna, ve které Bucky vyskočí z budovy, se ve skutečnosti natáčela u Národního divadla. Bucky vyskočí z balkonu Národního divadla do ulice Divadelní. Tato scéna se natáčela s kaskadérem bez Sebastiana Stana. (10milda)
  • Scéna, ve které Karli Morgenthau (Erin Kellyman) s Nicem (Noah Mills) vyndají schované sérum supervojáka z hrobu jeho dědečka Lukasze, se natáčela na Olšanských hřbitovech. Scéna, ve které si fanynka přijde pro podpis Johna Walkera (Wyatt Russell), a zároveň si poté John Walker a Battlestar (Clé Bennett) povídají o použití supervojenského séra, se natáčela v Pasáži Lucerna. Scéna, ve které Karli Morgenthau volá sestře Sama Wilsona, a poté za ní přijdou Sam (Anthony Mackie) a Bucky (Sebastian Stan), se natáčela na nádvoří v ulici Dlouhá 37 u Vinárny Bokovka. Závěrečná akční scéna kde bojují Sam, Bucky, John Walker a Battlestar proti Flag Smashers se natáčela uvnitř komplexu kostela svatého Gabriela v Praze na Smíchově. (10milda)
  • Slogan The whole world is watching (Celý svět se dívá) byl populárním během demonstrací proti válce ve Vietnamu, policejní brutalitě a nedemokratickým akcím vlády Spojených států, zejména během Demokratického národního shromáždění v roce 1968 v procesu s Chicagskou sedmičkou. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama