Reklama

Reklama

1BR

  • angličtina 1BR: The Apartment
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti svojej matky sa Sarah (Nicole Brydon Bloom) presťahuje do Los Angeles, pretože už nevydrží žiť s otcom, ktorý jej matku podvádzal. Pošťastí sa jej nájsť komunitu s príjemnými susedmi a jediným problémom sa zdajú byť podivné zvuky, kvôli ktorým v noci nedokáže spať. Všetko sa mení vo chvíli, keď niekto z jej susedov zistí, že si napriek zákazu Sarah so sebou priniesla svojho domáceho miláčika. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Film rozhodne pripomenie nedávny Slnovrat, ale tento našťastie nie je tak provakatívny a nedráždi diváka zvrátenými sexuálnymi scénami. Film slušne odsýpa, príjemne sa na neho pozerá, len sa netreba priveľa vypytovať a rýpať sa v deji. Prečo neušla oknom? Kto platí nájom za jej byt? Z čoho si platí stravu?...Mladá hlavná predstaviteľka určite ako jediná odviedla 100% robotu, dúfam, že o nej ešte budeme počuť. Spája sa v nej prirodzená krása i talent, čo ju predurčuje stať sa hviezdou. Problém vidím v minutáži. 90 minút je na jednohubku tak akurát, ale keď to myslím vážne, tak sa s tým dalo vyhrať a to hlavne zo snahou utiecť a hľadaním rôznych možností ako to urobiť. 60%. Nicole Brydon bloom 100% a jediný dôvod prečo film vidieť. Nechápem prečo je v kolónke "hrají" až ôsma v poradí, keď hrá hlavnú rolu... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jasně, levné televizní béčko s průměrnými herci, s nepříliš originálním námětem a s nepřekvapivým orwellovským rozuzlením (sakra v čem já podobný závěr nedávno... aha, The Invitation). Ale nemůžu si pomoct, tyhle filmy o vymývání mozků a o pošahaných sektářských magorech podobných androidům mám prostě rád. Zaokrouhluju nahoru, bavilo mě to, i když filmová forma byla dost nevýrazná. ()

Reklama

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Za ty krásné, nenahraditelné sousedské vztahy musím dát alespoň 3 hvězdy. Kdo by nestál o takovou harmonickou komunitu, kde jeden soused tomu druhému nezištně pomáhá (třeba i do hrobu), kdo by nechtěl zažít podobný pocit sounáležitosti? Je to horor poměrně ze života, když se přestěhujete na to správné místo. - 1BR: The Apartment není příliš výrazným filmem, ovšem shlédnout se dá. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně originální a námětem zajímavý film nováčka Davida Marmora, od kterého bych tohle nečekal. Mladá holka se přistěhuje do nové komunity sousedů, kteří vypadají jako vysnění spolunájemníci, časem se to ale zvrhne v psychický teror a nic není, jak si původně myslela. Film má rychlé tempo, už po 20 minutách vykládá všechny karty na stůl (což je možná škoda, protože to je ten největší boom filmu a dále už nic tak silného nevytasí) a od toho momentu divák neví, co dále čekat. Nechci moc spoilerovat, takže k ději toho víc napsat nemůžu. Některé scény jsou nečekaně šokující, místy drtivá a dusná atmosféra sousedského "systému", která zároveň nabízí podstatné otázky o dnešní společnosti a nechtěl bych vidět, jak by to vypadalo, kdyby se lidé reálně přiblížili životu jako zde. Dost nevšední a zajímavá záležitost, která ne všem sedne, ale průměr si to zaslouží. Za nápad a mrazivý závěr tomu tu opatrnou hvězdu navíc dám. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak objevné drama o sektě s příšerným vizuálem. Sarah se chce osamostatnit, a tak přijede do Los Angeles, najde si úřednickou práci a po velmi krátké době se stěhuje z motelu do vlastního bytu. To ovšem netuší, že všichni ti milí usměvaví sousedé jsou členy pošahané sekty a že její roztomilý spolusoused skrývá pod maskou zcela jinou tvář. Horor ne, i když dojde na pár hřebíků, bodec i pistoli, thriller tak trochu, hlavně v posledních deseti minutách. Bloomová je sympatická, komuna slizká, závěr otevřený. Na jedno podívání dobré, jinak ale žádná bomba. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama