Reklama

Reklama

Thor: Láska jako hrom

  • USA Thor: Love and Thunder (více)
Trailer 6
USA, 2022, 118 min

Obsahy(1)

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. Thor požádá Valkýru (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou ex-přítelkyni Jane Foster (Natalie Portman), která – k Thorovu překvapení – ovládá mocné kladivo Mjolnir stejně jako mocný Thor. Společně se vydávají na vesmírné dobrodružství, aby odhalili tajemství Gorra a zastavili ho dříve než bude pozdě. (Falcon)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

W.Dow

No to je jasný a taky to bude srovnáváno s Deadpoolem jelikož She Hulk bude bořit čtvrtou stěnu...

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Bluntman

Nicméně pevně doufám a věřím, že tenhle morálně napravující přednes, máš i pro všechny špatné lidi kteří se tady na csfd mohou pohybovat.  I když možná já sem jediný problémový na celé csfd, tak to pak nic. 

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

"kritizuje všechny kterým se to nelíbí"

 

no jo kritizuji a hodně, bu bu bu dělám 

na příspěvěk reagoval Ratemus

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Ratemus

Panter vypadá zajímavě, líbí se mi ti Atlatídani v Aztéckem stylu, i pojetí světa pod vodou, netuším ale moc co od toho čekat.

She-Hulk tak očekávám velkou ale velkou vlnu kritiky, jak je ve všem lepší než Hulk atd. i když je tam zřejmý, že třeba u toho hodu kamenem se on vůbec nesnaží ale vypadá to, že by to mohlo mít dobrou atmošku jen ten Wong mi tam přijde zbytečný.

Jasný vítěz je ale I Am Groot! :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Bluntman

To je ale normální, on tady kritizuje všechny kterým se to nelíbí a přitom to ani neviděl. Sám se chová jak ten které neustále komentuje a kritizuje, to je učebnicová ukázka tuposti...pomalu nikdy k filmu nic věčného nenapíše...vizitku má pěknou 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Posledního Thora průměrně až podprůměrně hodnotí i lidé, kterým se zamlouvaly předchozí marvelovky a kterým se líbily Waititiho snímky, a to včetně Thor: Ragnarok. Někdo má problém s tím, že je to tonálně nezvládnuté, někdo s tím, že to není superhrdinská komediální podívaná, ale vyloženě travestie, někdo s tím, že navzdory obřímu rozpočtu je to v mnoha ohledech naprosto odfláknutá záležitost (a nebo spíš produkce a post-produkce byl jeden velký cluster-fuck kvůli improvizacím během natáčení a neustálým požadavkům na změny během tvorby triků apod.)...  

Možná bys mohl přestat s těmi výkřiky, když nevíš, o čem píšeš, a vyjadřuješ se několik týdnů po uvedení k něčemu, co jsi ani neviděl.. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ratemus, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Bluntman

né neviděl, ale viděl sem předchozí Waititi filmy, takže si tak nějak dovedu představit, jak to tady funguje. A jestli mi chceš tvrdit, že teď neni aktuálně v modě kopat do Marvel filmů a seriálů, což je, tak budíček. Ono to asi bude na střídačku nějako udobu to bude schytávat DC, pak Marvel, pak oba světy a takhle se to bude cyklit. A hodnocení zde na csfd, už dlouhodobě nelze brát seriozně a netýká se to jen komiksových filmů a to je větší problém, než mé kecy. A to nemluvím o horších jedincích, kteří nejenže zasírají diskuze, ale zasírají tím nejhorším co v sobě dokáží vydolovat. 

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ne, rád zasíráš diskuze výkřiky, v čemž je dost podstatný rozdíl. Viděl jsi vůbec posledního Thora, že máš potřebu se ostentativně vymezovat vůči spíše negativnímu diváckému i kritickému přijetí? U titulu, který je přijímán jako jedna z nejslabších marvelovek (tohle nejsou rozporuplné ohlasy posledního Dr. Strange nebo určité zklamání z přepálených ambic Eternals), bych netvrdil, že kohokoliv těší, že výsledný film je špatný.   

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ale já jako vím, že zdejším elitám jde o to zasrat diskuzi, zasrat film/seriál a mít radost, jakže se jim to povedlo. A jasně že měn to sere, ale bohužel se s tím nedá nic dělat no. 

na příspěvěk reagoval Odurko

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Vůbec nevim, jak se k tomu filmu postavit. Asi to měla být parodie. Mě parodie nevadí, naopak, mám je rád, ale tohle bylo spíš trapné. Ze začátku jsem myslel, že jde o nějakou úvodní parodickou vložku a že už brzo začne samotný film. Chudák Bale hrál uplně jiný film, než zbytek herců. Za něj dávám jednu hvězdu. Jinak by to byl čistej odpad. Tak už zbývá jenom She Hulk a doufám, že se nevydají stejnou cestou.

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Jarin69

Ragnarok byl celkem povedený. Na mě tam bylo malinko moc humoru ale ve výsledku jsem byl spokojený. Láska jako hrom už je vyloženě komedie a Thor už je prostě zdegradovaný na humornou postavu.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Pokud chcete humor, tak to nesmí režírovat Waititi. On si myslí, že je ftipnej, ale fakt ne.

na příspěvěk reagoval Ydrosten

Ovenka

Ovenka (hodnocení, recenze)

Humor byl místy takový trapnější, méně Korga, více Balea a dalších bohů to chtělo. Škoda, že když se dostane MCU do fáze, kdy představí v podstatě tu největší entitu z komiksů, Eternity, tak že je tam tak krátce, tohle být více promyšlené, tak to klidně může být na 2 filmy, prostě víc bohů, ještě silnější Gorr, zapojení GoG, nejen jako výplň. Taková nějaká "Eternity war", něco podobného už úspěšné jednou bylo :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Mně na tom nejvíc mrzí, že nejsou vidět a slyšet, ty rozumné názory a recenze, i ty které sou kritické. To je tak smutný. 

Gediman

Gediman (hodnocení, recenze)

Mám tu klasickou spoilerovou audiorecenzi.

Hodně lidem vadí humor v tomto filmu... mají pravdu. Humor (který většinou ani není moc humorný) to docela kazí, jinak je ale hlavní zápletka vážná a vlastně i dojemná.

Ragnarok byl určitě lepší.

PS: Ten plakát je boží! Takhle přesně vypadá art ve stylu 80. let, dokonce i styl toho nápisu sedí :)

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

hunter.ex

Tak mě se to celkem nelíbilo a byl to pro mě průměr tři hvězdy a za mě jedna z nejslabších Marvelovek a přesto tomu dám tři, protože jedna hvězda, to bych musel usnout nebo jít z kina pryč :D a dvě, nad těma bych přemýšlel kdyby si Thor klekl a přál si uzdravit Jane :D

hunter.ex

hunter.ex (hodnocení, recenze)

libi666

Hele, já to taky nechápu. Že tomu někdo dá 5* a napíše, že to bylo super, to beru, každý má svůj vkus. Ale proč někdo napíše kritický komentář, že to byla hrůza, a pak tam pošle 3* nebo dokonce 4*? Řekl bych, že tyhle hodnocení ten film zatím drží ještě o kus výš, než kam by měl patřit.

na příspěvěk reagoval Kincl

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Docela se začínám bát jak asi bude vypadat od Taiky Akira a hlavně Incal 

Související novinky

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

31.05.2024

Sympatický rodák z Austrálie se stále vehementně snaží vymanit se ze škatulky marveláckého Thora. Nejspíš si je velmi dobře vědom toho, že ze slávy boha hromu se věčně žít nedá, proto se snaží… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Reklama

Reklama