Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Taky jsem nemohla dlouho dostat z hlavy Zombieland, ale jak jsem se dočetla, tenhle film z něj prý inspiraci nečerpal. I když příběh je dost podobný: outsider čelí apokalyptickému světu a touží po lásce. Je to žánrovka na velmi vysoké úrovni. Střídá vtipné momenty s napínavými i dojemnými a navíc vůbec není hloupá (když tedy divák přijme, že apokalypsu způsobují přerostlí obojživelníci a hmyz). Hlavní hrdina je velmi sympatický a milý a divák mu nemůže než fandit a držet všechny palce. Líbilo se mi i, že většina lidí, které na své pouti potká, jsou přátelští a nejdou si hned po krku, jak to obvykle v dystopických pohádkách bývá. SHRNUTÍ: Kterak kličkovat za láskou mezi obřími šneky a smrtícími mravenčími královnami. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Entomofobické porno a vkusná, zábavná, hravá, krásně udělaná a vinně potěšující zombilendovká pičovinka, kterou místní rozumbradáčské kokotárium opět nemilosrdně sestřelilo, protože tam žádný bukvoid nedělal „vžuuuum“ v přiléhavých pastelových legínách a ani to nebyla černobílá manýristická pruda pro sebesodomizující se pozérské teoretiky. Kompenzační plná palba, a to bytostně nesnáším prkenného homoslizáka Dylinu Oubrajena. Kdokoliv pod čtyři by zasloužil narvat do prdele obří krtonožku, aby se trochu uvolnil a přestal se brát tolik vážně! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka nesie veľké množstvo pozitivity a nádeje, čo skvele kulminuje v samotnom závere. Veľké plus teda prichádza k správne zvolenému balansovaniu medzi niekoľkými žánrami, nielen medzi ľahkým hororom a komédiou, ale aj medzi trochou tej romantiky, čo samo o sebe nie je vôbec ľahké skombinovať a je to niečo, s čím máva mnoho dnešných blockbusterov všeobecne často problém. Tomuto snímku sa to však podarilo. Veľkú zásluhu na tom nesú hlavné postavy, ktoré si možno ľahko obľúbiť. Láska a príšery je veľmi príjemným prekvapením, ktoré funguje vo všetkých smeroch. Žánre ľahkého hororu, komédie a romantiky sú do seba spojené zaujímavým spôsobom a spolu so svižným tempom dávajú dohromady jeden vydarený celok. Postavy si možno veľmi ľahko obľúbiť a dokážete sa o ne báť, kedykoľvek sa stretnú s nebezpečnými príšerami, ktorých dizajn je vskutku podarený a nápaditý. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Teenagerská a možná až dětská postapo komedie, která ze všeho nejvíc připomíná Zombieland, jen je to celé vyžehlené a ořezané o násilí a násilné scény, aby film splňoval nízkou hranici přístupnosti... Tvůrci sem namíchali všechny nezbytné ingredience - humor, výchovný prvek, roztomilého pejska, rodinné hodnoty, vztahy, přátelství, víceméně neškodná monstra, šablonovitý charakter hrdinů...a samozřejmě happyend... Pro děti a dospívající jistě zábavný mix, navíc velmi pěkně natočený, dospělému divákovi ale nemá moc co nabídnout... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nenáročná jednohubka na volný večer, která vyjma nepřeberného množství různorodých monster zaujme i neokoukaným přístupem k látce či neočekávaně velkorysou akční stránkou. Jako nenáročná dobrodružná jízda tedy snímek Love and Monsters funguje v rámci svých možností víceméně dobře. A to mi tentokrát ke spokojenosti stačí. (Netflix) „Don't Settle. You Don't Have To.” ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)
  • I přesto, že je film přirovnáván k Zombielandu (2009), tak hlavní inspirací byla videohra „The Last of Us“. Hlavní postava se jmenuje Joel a tričko s palmami, které nosí, je stejné, jako nosí postava Ellie ve hře. (Sancoo)
  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama