Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kdyby tvůrci vynechali závěrečný motivační proslov doprovázený nadšením a odhodláním ve tvářích posluchačů a kdyby se místy nenechali unést a netočili tolik emoční ždímačkou, přihodil bych klidně i poslední kousek do plné palby. Proč? Protože se tvůrci evidentně nebrali příliš vážně, nesnažili se mě přesvědčit, že jsou Spielberg, a natočili vtipnou akčňárnu u které jsem se mohl bavit, aniž bych musel každou chvíli používat matematické tabulky jako u Teneta. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Pozorne budované rodinné dobrodružstvo s niekoľkými rozprávkovými elementmi, ktoré sa v prvom rade na nič nehrá. A to je poznať a v tom je jeho najväčšie čaro. Príjemne prekvapila aj technická stránka veci, je to celé urobené šikovne. (pozn.: na Zombieland som si počas sledovania vôbec nespomenul, iba môj mladý tuším podotkol, že to má "podobný vibe"... ale ani tomu som nestíhal venovať extra pozornosť a plne zaujatý, pobavený a pozitívne naladený ostával naplno ponorený do toho, čo sa dialo na obrazovke). ()

Reklama

Karlas 

všechny recenze uživatele

Sci-fi pohádka o Hloupém Honzovi nejen pro dospívající mládež s úžasnými obrazy fantastických tvorů a s dokonalými scenériemi padlé civilizace. Příběh lemuje řada mladických pitomostí, ale i množství zajímavých myšlenek a rozumných úvah. Přes tragický osud lidstva je tohle postapo odlehčováno pohodovým pubertálním humorem, který určitě není nepříjemný. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Skvělá dobrodružná komedie pro každého, kdo si umí nazout dětské střevíčky, svižně odsýpající, místy vtipná, sem tam napínavá a jak jsem se bála konce, aby to tvůrci nepřepískli, byla jsem spokojená, uzavřeli to příjemně i s nějakým tím moudrem na závěr.. Hlavní postava je neobyčejně sympatická, právě tím, že vlastně nic moc neumí a vydá se na cestu navzdory nebezpečí.. Hmyz a obojživelníci vymazlení, v krásném pohádkovém hávu.. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z nejlepších filmů o monstrech, co jsem měl možnost vidět! Spojení žánrů komedie s dojemných dobrodružstvím, které funguje bravurně, jsem sakra dlouho neviděl. Nádherně zobrazené téma o lásce, která se ve finále skrývá úplně někde jinde, než hlavní hrdina čekal. Pár chybiček ve scénáři se tam najde, ale mojí pozornost film držel v neustálém napětí po celou dobu. Doporučuju všem fanouškům, kteří mají slabost pro sci-fi a dojemnější tématiku s podtextem trefného soundtracku. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)
  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)
  • Konec scény s obřím hlemýžděm, kdy Joel (Dylan O'Brien) a MInnow (Ariana Greenblatt) děkují právě tomuto hlěmýždi, byl naprosto improvizován. Režisér Michael Matthews však tuto scénu považuje za svoji nejoblíbenější a rozhodl se ji ve filmu ponechat. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama