Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Postapo svět, mladí herci, akce, barvitý vizuál a špičkově animované monstra - to je výbušný koktejl, který si zaslouží plnou pětku. Svět zde vytvořený je sice na 2 hodinách načrtnut jen povrchně a kdyby byl seriál, bral bych jej všemi deseti, ale i tak je velmi povedený a putování bylo dechberoucí. Monster bylo tolik a každé bylo jiné, lepší než to předchozí - od malých hnusných potvor po obrovské přerostlé terminy, mravence, slimáky a všechno možné, no “milovníci hmyzu” to určitě ocení. Když měl být film akční, dokázal byl akční, naopak když měl být odlehčený a vtipný, byl zase vtipný. Za mě je to výborná pecka, která bere to nejlepší z fantasy žánrovek typu LotR či Labyrint a já jsem nadšený. K tomuhle se budu určitě rád vracet. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční postapokalyptická jednohubka. Sice není úplně vtipná, má málo scén, kde by se dobře nakombinovala hudba se stylovým střihem (byť asi dvě scény tu byly), ale za to mi to hodně připomínalo Zombieland, hlavní hrdina v podání Dylana byl v poho a celé to bylo takové svižné, zábavné a odpočinkové. U takových post-apo filmů neustále vzpomínám na Soumrak mrtvých a doufám, že se takový šok někdy ještě zopakuje. Zde opět ne, ale na tři hvězdy plné odpočinku je to určitě postačující. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Cakal som divoku jazdu plnu monstier a cheesy hlasok. Toho som sa nedockal. Sice som sa nenudil ale mal som pocit, ze kukam na pilot nejakeho serialu alebo remake nekej zabudnurej detskej pecky z 80. rokov (pripadne oboje). Priserkam chyba wow efekt a vlastne tam nie je ani napatie. Je to skor taka pohodova zabavicka v style Jumanji. Ale nie tak dobra ako prve dve casti. Mnohe zachranuju sympaticke postavy. 5/10 ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Dylan O´Brien se vydává na dlouhou cestu přes Ameriku, kde lidstvo prohrálo ve válce s obřími monstry. A chce najít svou ztracenou přítelkyni. Jenže je to tak trochu neschopný hňup… Love and Monsters zpočátku vypadá jako velice laciná vykrádačka Zombielandu, jejíž tvůrci neměli snad ani jeden vlastní nápad, ale někdy v polovině se to zlomí a tahle dobrodružná romance s hromadou zubatých potvor najde svůj vlastní styl a začne šikovně balancovat mezi humorem, akcí, romantikou i dramatičtějšími momenty. Kouká se na to dobře. Škoda, že vlastní ksicht najde film až tak pozdě. To vykrádání Zombielandu bylo chvílemi až trapné. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Teenagerská a možná až dětská postapo komedie, která ze všeho nejvíc připomíná Zombieland, jen je to celé vyžehlené a ořezané o násilí a násilné scény, aby film splňoval nízkou hranici přístupnosti... Tvůrci sem namíchali všechny nezbytné ingredience - humor, výchovný prvek, roztomilého pejska, rodinné hodnoty, vztahy, přátelství, víceméně neškodná monstra, šablonovitý charakter hrdinů...a samozřejmě happyend... Pro děti a dospívající jistě zábavný mix, navíc velmi pěkně natočený, dospělému divákovi ale nemá moc co nabídnout... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)
  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)
  • I přesto, že je film přirovnáván k Zombielandu (2009), tak hlavní inspirací byla videohra „The Last of Us“. Hlavní postava se jmenuje Joel a tričko s palmami, které nosí, je stejné, jako nosí postava Ellie ve hře. (Sancoo)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama