Reklama

Reklama

Thajský mistr Tong Pom se nesmíří s porážkou a brutálně zavraždí mladého šampióna Kurta Sloana. Příběh pokračuje po několika letech. V tělocvičně, kterou vede, učí Kurtův mladší bratr David mladé bojovníky zápasit. Nejlepším žákem je Brian, ctižádostivý, nevyzrálý talent, přímo posedle toužící se prosadit. Dá se zlákat dohazovačem sportovců Maciahou, pracujícím pro thajskou organizaci. Vlastní ji Sangha, otec zabijáka Tong Poa. Mezitím vyhledá Davida starý mistr Xian. Jako učitel odevzdá mladíkovi finesy bojové dokonalosti. Nicméně zákeřný Tong Po zlikviduje i nadějného Briana. Ačkoliv Xian a jeho žák neuznávají filozofii pomsty, vyzývá dospělý adept bojového umění thajského vládce k boji na život a na smrt... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Raz sme sa ktomu dopracovať museli, však pán režisér Pyun. Prvý Kickboxer mal pekne prepracovaný príbeh, skvelé bojové scény, takisto aj Van Dammeho, vtej dobe keď bol ešte na vrchole svojej formy. Lenže prišiel iný herec z Dallasovskej sérií Mitchell a veru že si dobre nepočínal ako jeho slávnejšia ikona. Škoda len, že Pyun viac nevyužil potenciál pre tento film a keby pokračoval v slávnom vrcholnom 1. dieli, dalo by sa čakať viac, takto len na 60 percent. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sasha Mitchell sice není JCVD, ale celkem se mu podařilo do role vžít, i když jeho mentorskou roli v tak mladém věku mu asi jen těžko budete věřit. Příběh je celkem klasický, ale nemůžu říct, že by nebavil. Je zde myšlenka těch bohatých a zlých, proti chudším, ale o to bohatším na srdci. Třetího Sloana vede vlastně také určitá touha po pomstě, ale hlavně snaha dokázat, že čest má svoje místo a svůj smysl. Proč bojovat, když může učit? Sám si na tuhle otázku bude muset odpovědět. Je to fajn film, ale u toho zůstává. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byla fakt šílená blbost, Sasha Mitchell absolotně nedokázal zastoupit Van Damma a i když neni úplný dřevo, tak všechny souoboje vypadaly strašně směšně a trapně, měl radši zůstat jako Coudy. Samozřejmě že i v jedničce ty souboje byly stylem hodnej dostane po držce a pak se najednou vzchopí a nakope mu, ale tady to bylo příliš okatý. Další věc co se mi hodně nelíbila, byla až přílišná podobnost předchozímu dílu a tam kde se to rozcházelo, tak to bylo většinou pěkně ubohý a vtipný scény nebyly vtipný. Takhle zprznit jednoduchý akční béčko to se jen tak nevidí ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slátanina!Kdo zná Sashu Mitchella ze Step by Step, těžko ho může vidět jinak než jako "Kouďáka", což ale v tomhle případě není na škodu...Jestliže první díl s Van Dammem měl v sobě alespoň něco, tak tady už se nedá najít zhola nic...Debilní zápletka(lze-li tomu tak říkat), spousta klišé typu záporáci mají zbraně, hodní nic, a skončí to tak, že se záporáci válejí v bolestech na zemi, a navíc postava Mistra bojových umění jakoby zažila obrat o 180 °...Zásady takřka žádné, skoro až vtíravost...Prostě absolutně nesmyslný film od začátku do konce, na pomezí * a odpadu!!!! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je tenhle díl velmi podhodnocený. Van Damma tu nemáme, jedničku to nepřekoná, ale přesto bylo tohle skvělé rodinné drama. Sasha Mitchell je skvělý nástupce Van Damma. Má to příběh, dokonalý soudtrack. Ve filmu mi trošku vadilo, že Zien Davida trénoval ne tak zostra a že Mitchell Tong Poa porazil bez nějakého velkého výcviku. Přesto se mi film hodně líbil. Hodnotím 87% = **** PS: Nooo po letech dnes v roce 2020 když film vidím opakovaně, tak musím uznat, že na nějakou objektivitu seru, je to to nejskvělejší rodinné, sportovní drama s hlavním, skromným hrdinou Davidem Sloanem, jaký jsem kdy viděl, plný počet hvězd je zde určitě na místě!!!! :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Cary-Hiroyuki Tagawa, Michel Qissi a Vincent Klyn tvoří ve filmu thajské trio. Z Asie však přitom pochází jen Tagawa. (Lajty)

Reklama

Reklama