Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Zmenil sa však predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". No a titul "Kickboxer 4: Agresor " bol už absolútna katastrofa. I keď som si tak nejak na Sashu Mitchella zvykol, nedám tomu viac ako jednu hviezdičku. * ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Koudak Sloan vs. Kung Po podruhe a znova v rezii nemehla Pyuna. Na zaciatku mame dokonca pre retardov rekapitulaciu deja z predoslych dielov v ktorych sa mihne Van Damme a spol v archivnych zaberoch. Neviem naco to bolo dobre, lebo dej tohto dielu aj tak nedava zmysel. Proste sa zopar namakanych borcov stretne na ranci a akoze sa sem tam niekto z nich pobije. Ale choreografia erotickych scen, ktorych tu je prekvapivo dost je ovela lepsia ako choreografia bitiek, ktora snad neexistuje. Jedina bitka, ktora sa mi pacila bola na zaciatku, ked Koudak vymlati bar v style Terence Hilla, takze ta bitka bola aspon zabavna. Zvysok filmu je po kazdej stranke neznesitelna nuda, ktora sa berie strasne vazne a pritom pôsobi neskutocne trapne. Najhorsie dopadol legendarny Tong Po, ktoreho hra iny herec Kamel Krifa. Van Dammov velky kamarat, ktory sa mihol v jeho viacerych filmoch a inak celkom sympatak. Lenze tu ma na hlave ostrasnu masku, aby sa aspon trochu podobal na Qissiho, ale vyzera jak debil a v bitkach je mizerny. Vysledkom je najhorsi diel a doteraz nechapem preco som ho ako maly mal na originalnej VHS. 1/10. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Sasha „Kouďák“ Mitchell je zpátky a s ním i agresorský agresor Tong Poa, dobře rostlé „herečky“, vyrýsovaní bojovníci, kopy, údery, krev a scénář hotový během ranního čištění zubů. Nevím, jestli si mám sbalit a vyrazit směr USA zabít nebo alespoň zmrzačit zbytek bratrů Sloanů (nevím přesně kolik jich přesně paní Sloanová dala světu), když už toho Tong Poa není schopen, ale každým novým dílem padá stín i na první příběh (Kickboxer r.1989), který bezesporu patří mezi jeden z nejkultovnějších snímků éry nízkorozpočtových mlátiček. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc líbil. Ale je tohle potřeba? Natočit čtvrtej (a dokonce pátej) díl, když už druhej byl o ničem? U policejní akademie jsme svědky, že se může zajít ještě dál než jen ke pátému pokračování. Tak snad to dál pokračovat nebude, protože s každým dalším dílem se snižuje i moje hodnocení prvního dílu, který jak jsem řekl se mi moc líbil. Moje hodnocení: 20%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se pobavil. Albert Pyun je béčkový hrobař i těch alespoň trochu solidních látek. Tohle je umění v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Čtvrtý Kickboxer je jen nicotným výkřikem do daného žánru, nálepka peklo měsíce tak téhle úsměvné pohádce nesmírně sluší!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Po tom, ako Sloan knokautuje Megan (Michele Krasnoo) počas kvalifikačného zápasu, jeden zo stúpencov Tong Poa povie: "Odpracte tú myš!". Je to odkaz na skutočnú ringovú prezývku Michele Krasnoo. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa v máji 1993 v Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)
  • Německá verze filmu byla sestříhána na 77 minut. (Cheeker)

Reklama

Reklama