Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Swann je nebezpečný terorista, specializující se na bombové útoky a právě teď chystá něco opravdu velkého. Na stopu se mu ovšem dostal polda, který je pro něj nebezpečnější než všichni ostatní strážci zákona dohromady. Detektiv Ray Nettles totiž nedávno přišel o rodinu a při poslední akci mu Swann zabil parťáka. Nettlesova poslední akce měla alespoň jedno plus. Když byl při jednom zátahu přepaden teroristy, nejenže se mu podařilo uniknout, ale také zatknout Swanovu mladou milenku, teroristku Claire, která je navíc velmi schopnou vědkyní. Drží ji na policejní stanici, kde se z ní pokouší dostat informace potřebné k dopadení Swanna, což se mu zoufale nedaří a terorista mezitím likviduje jednu budovu za druhou. Když se Swann pokusí proniknout na stanici, obrátí se Claire na Nettlese s nabídkou, že pokud ji propustí, dovede ho k Swannovi, který se prý chystá odpálit bombu jenž by dokázala zničit celé Chicago! Ray se rozhodne požádat o pomoc nejlepšího chicagského pyrotechnika Franka Glassa. On zneškodní teroristu, Glass se musí postarat o zneškodnění bomby. Dají se do pátrání a zdá se, že vše vychází, jenže pak dojde k tragickému zvratu, kdy vyjde najevo šokující skutečnost, která vše obrátí naruby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (136)

Mouzon 

všechny recenze uživatele

Jak mám Seagala rád, tak zde musím uznat, že toto byla střelba do vlastních řad. Hvězdičku dávám za závěrečnou steč budovy, jelikož zde jsem se alespoň zasmál. Jinak ani za Hoppera (?!?), ani za Sizemorea a naneštěstí ani za Seagala (který se tentokrát objevil v podivně vedlejší roli a filmu to poměrně škodí) své hodnocení s čistým svědomím zvednout nemohu. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, který určitě není tak špatný jak ho tu lidi hodnotí. Asi to bude tím, že S.Seagal nehraje hlavní roly a nelikviduje zloduchy bojovým uměním. Zde je pouhý velitel pyrotechniků. Hlavní roly zde hraje T. Sizemore, jako policista, který jde po nebezpečném bláznovi, který terorizuje město bombovými útoky. Nakonec však není vše jak na první pohled vypadá. Za mě 50% :) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tak zlé jak čekáte.. Stačí zhlédnout úvodní sekvenci, ve které nejlepší pyrotechnik se stoickým výrazem a přiblblými řečmi likviduje bombu ve sklepě a budete hned vědět, že tohle je z kuchařky věčného béčkaře (a to mu ještě lichotím) Alberta Pyuna, který je svým nejsvětlejším momentům z dob Cyborga na míle vzdálený. Jídelníček největších zvěrstev je tak hnedle veselejší!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsem na sebe vážně „hrdý“, nakonec jsem to na podruhé dal. Nejdřív jsem si myslel, že jsem u toho usnul, protože jsem byl unavený ze šichty, ale jak se následně ukázalo, tím to rozhodně nebylo. Protože i na druhý pokus jsem měl co dělat, abych se dočkal závěrečných titulek. Jeden by si řekl, že tohle zas tak hrozný film být vzhledem k obsazení nemůže – opak byl však pravdou. Dvojice Albert Pyun a Margolis naprosto tragická, která nedokázala absolutně využít účasti známých tváří, potažmo vymyslet pořádný děj. Steven Seagal patřil v mém mládí mezi nejoblíbenější herce, jenže čím je starší, tím je to horší. Já myslel, že až ty nejnovější filmy stojí za hovno, ale on už v roce 2001 dokázal předvádět tragický výkon (no a ty jeho dialogy/hlášky – hotová katastrofa), navíc po akční stránce taky bída. Tom Sizemore a Dennis Hopper se taky zrovna dvakrát nepřetrhli a svými bezzubými výkony jen podtrhli mrzkou úroveň celého filmu. Takže i když bych strašně rád dal nějaké vyšší hodnocení, prostě nemůžu, protože není za co. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

všechno, ale VŠECHNO špatně - debilní dialogy, debilní scénář, nudná akce, v tom filmu není prostě vůbec NIC! jo, vlastně jo, vyčpělej hopper a ještě vyčpělejší steve... u takového pokladu nemůže člověk čekat zázraky a pouze doufat v příjemné překvapení... to se ale bohužel nekonalo, takže všem, kteří shlédnutí tohoto totálního braku plánují, radím ruce pryč! jeden z nejdebilnějších filmů, co jsem měl zatím možnost shlédnout... odpad! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Albert Pyun sa niekoľkokrát ospravedlnil za tento film, ktorý podľa neho zničilo štúdio Nu Image. To mu podľa jeho tvrdení vzalo nedokončený materiál a doplnilo ho svojimi archívnymi zábermi. (beso74)
  • Film se natáčel v San Franciscu a v Los Angeles v Kalifornii po dobu 12 dní. (rafix)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama