Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (276)

Marze 

všechny recenze uživatele

Tatry slouží jako kulisa k břitké konverzační kanonádě u skleničky s moudrými poučkami jako "láska je dar". První hrdinka potká v hotelu bývalého manžela s jeho novou husičkou influencerkou na Instagramu, manžel druhé všude zapomíná, kde je jejich dcera, třetí uteče od těhotné přítelkyně , když se na procházce objeví medvěd a čtvrtá je zhrzená nevěrou přítele a mají o ní zájem jiní nápadníci Do toho je milostný příběh Bartošky s Vášáryovou. Příběh je úplně bez obsahu a nic se v něm neděje. A jako v každé romantické komedii jsou všichni dobře situovaní a neřeší existenční problémy. Jednu hvězdu dávám za dost vtipných hlášek, nemyslím tím tedy veselosti s Číňany a Maďary. Pobavil mě „za groš psík“ , „slovenský zajíc“ neboli svišť a další. , což má být svišť. Tatry nemám rád. Na Slovensku je mnoho hezčích pohoří jako Vtáčnik, Levočské, Strážovské vrchy apod. Minulý týden jsem byl pod Tatrama v překrásném polském národním Gorčanském parku. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Z počátku mi to přišlo jako vykradený příběh z filmu PŘIJDE LETOS JEŽÍŠEK? s Abrhámem a Šafránkovou. Protože i tam se několika desítkách letech se chtěl Josef Abrhám sejít se svojí bývalou láskou Libuší Šaránkovou jako zde Bartoška s Vašáryovou. Jenže kromě tohoto jsou tu ještě další příběhy, které měly v kontextu působit jako LÁSKA NEBESKÁ made in Slovakia. Bohužel do slavného britského filmu to má hodně daleko. Spíše mi to celkově připadá jako THE PERFECT KISS, který se tentokrát odehrává v luxusním hotelu ve Vysokých Tatrách a ne v Kanadě. Tak debilně napsaný scénář, podle kterého museli hrát všichni herci, se jen tak nevidí. Je to vyloženě snobský film, který se může líbit jedině zlatokopkám a hvězdám instagramu. Však také jediné vtipné na této "romantické komedii" byla ta influencerka, co kvůli menstruaci nemůže lyžovat, ale rozhodně musí si pořídit fotky na instagram. [3980. hodnocení, 177. komentář, 48%] ()

Reklama

Danqo 

všechny recenze uživatele

Nestojí to za hlbší komentár – reklamné spoty na hotelové rezorty väčšinou nepotrebujú hodnotenie verejnosti. Nestálo to ani za ten čas. Ale nôž som si do očí počas filmu nebodal. Emília V. ma dostala do kina a vďaka nej som zostal v kinosále – ona to zvládla, zvládnem to i ja. Inak hromada stereotypov, nepravdepodobných charakterov, naivného deja, ľudí z vyššej triedy správajúcich sa ako z nižšej triedy pre ľudí zo strednej triedy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vypne-li člověk mozek a povznese-li se nad některé vyložené nesympaticky napsané charaktery, tak je Šťastný nový rok vcelku nenáročně natočená vánoční oddychovka se spoustou známých tváří, pěkných přírodních lokací, nejedním vtipným momentem (v tomto vedl sklerotický otec) a překvapivě slušným soundtrackem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Česko/Slovenský vánoční film, který ani není filmem, ale neustále do očí bijícím product placementem. Film prakticky nemá pevný příběh, vše je přizpůsobeno tomu, aby parta postav jela do nejluxusnějšího hotelu ve Vysokých Tatrách (neřeší se, kde na to vzali) chodili na nákupy do nejdražších obchodů s oblečením (opět nevíme, kde na to vzali) a aby hlavní hrdinka potkala může svých snů, který je náhodou tajným miliardářem a vozí v kufru auta kytaru na kterou brnká klasiku od Johna Lennona. Výjimečně se nejedná o typicky trapný pokus o českou zimní komedii, (zdravíme Špindl) kde by divákovi bylo za herce stydno, pořád se ale jedná o zbytečný a nudný film, který není vánočním filmem, romancí a už vůbec ne komedií. Mrzí mě, že v českých kotlinách neexistují profese jako je scénárista nebo dramaturg. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • „Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětlila producentka Adriana Kronerová. (SONY_)
  • V původní slovenské verzi mluví Hana (Táňa Pauhofová) a Bára (Zuzana Norisová) svým mateřským jazykem, tedy slovenštinou, kdežto do české verze herečky samy sebe předabovaly do češtiny. (rublik05)
  • Táňa Pauhofová (Hana) v jednej scéne hovorí, že je Maša Haľamová a ma chatu na Štrbskom plese. Maša bola slovenská spisovateľka a poetka, naozaj tam žila a má tam aj pamätník. (VanSar)

Reklama

Reklama