Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (276)

nonick1 

všechny recenze uživatele

Během sledování této "komedie" jsem se zasmál JEDNOU - a to při "cimrmanovském" vypípávání  (patrně jadrných?) maďarských nadávek, neboť pravděpodobnost, že by jim u nás někdo rozuměl, se limitně blíží nule. Proč vůbec byl tento film natočen? Je to jen neskrývaná, půldruhé hodiny trvající reklama na Kempinski a Bogner - jinak nechápu důvod natočení tohoto filmu, prošpikovaného product placementem, ani důvod, pro který se této blamáže zúčastnil Jiří Bartoška. Přiznám se, že jsem o něm měl poněkud vyšší mínění. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to s člověkem, kterému se to - narozdíl ode mě - vážně líbilo. Za to je ta jedna osamělá pecka. Sedět u toho včera sám, tak by tady teď nebyla. Protože pro mě osobně to bylo příšerný. Doslova ohavný. Maloměšťácká, snobácká, vulgární, neoriginální, nevtipná sračka. Mrzí mě, když se do podobných filmů, které mají jediný úkol- vydělat nějaké peníze- nepodaří propašovat ani zrnko kvality. Tohle je podle mě ten případ. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jako promo hotelu Kempinski je to slušné. Jako celovečerní film naprosto příšerné, přičemž začátek a dlouho dobu po něm to mělo odpadové parametry. Snad jen že Pauhofová je v současnosti asi nejhezčí cs herečka, pěkná je i Kadeřávková (jakkoliv její roli měla dostat, jako už ostatně asi dvacetkrát, nejznámější dilinobloggerka skutečná, totiž Dominika M.) a to samé tvrdím i o Marcinkové, líbila se i Nina Petrikovičová. Když se ale odvíjí scénář s motivací a vlastnostmi postav jak po třicáté přes kopírák, jednomu ztuhne úsměv. Prachaře mám rád protože vypadá úplně stejně jako jeho děda, role se mu ale nedaří a ne a ne trefit něco pořádného. VIDĚNO ve slovenském 5.1 znění, tj. české postavy mluvili česky, ostatní slovensky. Vidět to celé v češtině musí být opravdu "zážitek". ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to nepřišlo tak hrozný; když už jsem viděla to hodnocení tady a komentáře. Jistě, aspirovat to na film roku nemůže, ale ani to není zdaleka to nejhorší. Je to vlastně jakási snaha o americkou romantickou komedii, která se nám tady ve střední Evropě prostě moc nedaří. Tohle je naprosto průměrný pokus, ale úplně v klidu koukatelný. Jistě je to všechno zkratkovité, plytké (moc postav, moc rozehraných příběhů, vztahy pak nedokážou mít žádnou hloubku) a všechno musí mít happyend (aneb film bez jakéhokoliv poselství), ale tak je to romantická komedie a dobře se u toho žehlí. Těch 52 %, co to teď má, je naprosto odpovídajících. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď mám obdobné filmy celkom rád, táto československá silvestrovská zábava ma až tak nechytila. Scenár nie je až tak márny, ale tá prezentácia plná prepálených scén, ktoré namiesto vtipných situácií prinášali skôr trápne vyústenie, toho tu bolo fakt dosť. Herecké obsadenie a postavy ma napriek tomu bavili, a aspoň ako tak to držali nad vodou. Niektoré hlášky boli celkom trefné a aj vtipné, iné zaváňali teatrálnym humorom á la Partička. Vizuálne to však bolo skutočne na úrovni, a aj Čekovského hudba tomu dodali skvelý feeling. Inak, absolútne nechápem, načo je dobré, keď sa slovenskí herci silou mocou predabujú do češtiny, obzvlášť keď sa veselo tvária, že sú Slováci z Bratislavy - pôsobí to mega neprirodzene. Chcel by som dať aj viac ako 2*, ale tých negatív tu bolo predsa len dosť... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Film se odehrává ve Vysokých Tatrách, v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa. (Popinodan)
  • „Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětlila producentka Adriana Kronerová. (SONY_)

Reklama

Reklama