Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zlatý "Román pro muže", podobné " Ženská na vrcholu ", spíše trapné a hloupé, jako " Špindl". Ale holt i milionáři a miliardáři mají právo na štěstí. Hrozně pitomý film, od začátku jasné, s jakým koncem. Bez humoru, spíše v křeči - viz Čínská rakev na BMW. Pro Bartošku "rychlý prachy". Navíc autodabing se opravdu nepovedl. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

……áno scenár :hlboká plytčina, humor skôr v náznakoch, herci pre mňa hlavne  J.Bartoška a E.Vášaryová (aj keď nemali až tak čo hrať)....ale atmosféra Vianoc ,zasneženého Štrbského plesa, snaha ukazať dobro a happy end....na našu slovenskú filmovú mizériu skôr nadpriemer.  P.S. v Čechách, že to bolo predabované ????? to čo  to nás čaká i predabovanie napr. komédie  S Tebou mne baví svět ? - kedysi sa na konci oficiálnych listov písalo: Svetu mier  - teraz mi to pripadá skôr ,že.... svetu jebe..... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je neuvěřitelně debilní film v koprodukci se Slovákama, ve kterym se za 90minut nic nestane.Nápad řidič-šéf je okopčenej z jednoho blbýho primáckýho seriálu, herci se ani nesnažej hrát, a Kadeřávková je tak neuvěřitelně prkenná, že jako herečka nemůže mít žádnou budoucnost.Doufám, že se nepletu.Jestli se na to někdo chystáte, tak doporučuju se tomu velkym obloukem vyhnout.20%. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Povedená vánoční oddechovka, na kterou se dá do kina zajít i na konci ledna, když ohlášené skoro jarní počasí stále nedorazilo. Ano, je tam dost klišé, nepovedených a notoricky známých scén, ale několik mých oblíbených herců a hereček, Kempinski a pohodová atmosféra všechno smažou. Za mě velmi dobré. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Šťastný nový rok, co napsat? Kdyby nebylo osoby, která mě na tento film do kina doslova dotáhla, nešla bych. Stejně jako ostatní filmy, jsem i tento pokládala za hloupý. Avšak musím uznat, že překvapil. Docela jsem se u něj i zasmála a příhoda s medvědem a její následky, jednoznačně skvělý nápad. Ale to bylo tak všechno, film má neskutečný, avšak nevyužitý, potenciál, škodí mu i velké množství jen zmíněných příběhů, navíc se neskutečně vleče. Ty dvě hodiny v kině mi připadaly jako celá věčnost. A úplně nejhorší na tom je, že se toho tolik stane, naplácáme tam milion postav, dva miliony příběhů, ale ani jeden nerozvedeme. Navíc ten konec, běda, aby to uzavřeli přípitkem a ohňostrojem v národním parku. To mi nějak nesedí. Avšak to je jen můj názor. Netuším, jestli se na tento film podívám, jestli u něj strávím svůj čas. Každopádně i kdyby ne, myslím, že jednou a dost stačí. Na jedno podívání je tento film ve výsledku nadprůměrný, po několikáté děkuji nechci, těžký podprůměr. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Do role Štefana byl původně obsazen Štefan Kvietik, ten však nakonec od projektu odstoupil a byl nahrazen Jiřím Bartoškou. Právě kvůli Kvietikovu obsazení se k projektu přidala Emília Vášáryová, která se s ním především během 70. let potkávala na televizních obrazovkách i divadelních prknech, kde spolu často tvořili pár. (jezurka42)
  • Táňa Pauhofová (Hana) v jednej scéne hovorí, že je Maša Haľamová a ma chatu na Štrbskom plese. Maša bola slovenská spisovateľka a poetka, naozaj tam žila a má tam aj pamätník. (VanSar)

Reklama

Reklama