Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Strašidelný dům většinou člověk projde bez úhony a u východu zívne nudou, to se však rozhodli změnit zabijáci provozující tuhle atrakci. A nutno říct, že se jim to podařilo. Kulisy i masky jsou výborné a parta teenagerů je taky v pohodě. Nakonec ani nevadilo, že se se snižováním jejich počtu celkem otálelo, protože počet zabití se vyšplhal překvapivě vysoko, takže nebyla nouze ani o slušné gore. A za závěrečné vzepření osudu palec nahoru. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sympatické, zajímavé, nebo aspoň výrazné herecké osazenstvo je pro mě u vyvražďovaček dost důležitým faktorem, podle kterého pak tu kterou vyvražďovačku hodnotím, protože jsou většinou všechny na jedno brdo. I nesympatické osazenstvo bývá fajn, protože potom máte aspoň o to větší radost, když někdo ty kravky a pičoidy jednoho po druhém masakruje. Ovšem tady není osazenstvo ani sympatické, ani nesympatické, natož zajímavé - tady je nijaké. Bylo mi po celou dobu naprosto buřt, co se se všemi těmi nezajímavými kravkami a pičoidy stane. Například hlavní kravka je tak nekonečně tupá, že si tiskací zrcadlově převrácené písmo čte pomocí zrcátka a ještě nahlas (samozřejmě proto, že předpokládané diváctvo tohohle filmu je předpokládaně taky tak tupé). Zato hodně zajímaví jsou zakuklenci, respektive pod svými kapucemi a maskami skrývají zajímavě vytuněné držky. A dočkáme se i slušných pastí (lepidlo na ruce, hřebíky) a brutalitek (roztrhnutí lebky tesařským kladivem), takže nakonec docela spokojenost, i když až v druhé půlce, ta první je dost nuda. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Úvod se trochu vleče ale po odmaskování je tam cirkus Humberto docela dobře trollí, bohužel na konci se scénáři rozdrolí bábovka pod rukama a začne to zbytečně spěchat a dělat nesmyslný rozhodnutí jako když ten frajer mohl v klidu utéct přes plot ale rozhodl se slézt dolů a bezdůvodně se nechat postřelit. Za zkouknutí to stojí a asi jsou mnohem horší filmy, ale i lepší. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Slušná podívaná,která je krvavá,odsejpá,a přiznám se,že masky těch dementů v tom domě byly hnusný jak prase.I přes to,že mě film zaujmul,něco mě tam fakt vadilo.Snad pojetí těch střetů,bylo to takový podivný,jenom ted´ čerstvě nejsem schopnej to přesně popsat.Ale v současnym Psychorově světě a vidění kvalit současnýho hororu se to musí všem normálním docela líbit.proto dám 60%.S vývojem postav jdi do prdele. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný slasher o strašidelném domě, kde vraždí skupina klaunů náhodné návštěvníky, mě zklamal. Odlehčené SAW, kdy parta omladiny musí projít rozličnými místnostmi a občas vyluštit hádanku, originalitou vskutku nesrší. Ale nechť, člověk chce stejně jen vidět, jak budou všichni postupně vykydleni. Nu, a zde je největší kámen úrazu, pokud pominu první táhnoucí se polovinu, kdy se nic napínavého neděje. Gore je vskutku mizerné a odfláknuté. Všechny ty gumové hlavy, proražené, roztržené či ustřelené by mě bavily u osmdesátkového hororu, ale ne u současného, kdy jsem zvyklý na věrohodné efekty, co mnohdy vypadají, jako že ani efekty nejsou, ale že jde o snuff. Navíc žádná přehnaná brutalita se nekoná, prostě rána kladivem a je po všem. Třetí hvězdu dávám za svižnou poslední čtvrtinu, která přeci jen napětí měla, jen v úplném konci jsem se trochu ztratil. Odpustím i klišé typu - jej, já tě zabít nechtěla. Tak snad budu mít na letošní Halloween šťastnější ruku...p.s. Killer Klowns from Outer Space byli zábavnější ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)
  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)

Reklama

Reklama