Reklama

Reklama

John Wick: Kapitola 4

  • USA John Wick: Chapter 4 (více)
Trailer 7

John Wick (Keanu Reeves) odhalí cestu, jak porazit Nejvyšší radu. Než se mu však podaří získat svobodu, musí čelit novému nepříteli, který má mocné spojence po celém světě. Bude to o to težší, že nová spojenectví mění staré přátele v nepřátele... (Vertical Entertainment)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Mě právě už trochu nudí jak jsou tam všichni tak krásní, uhlazení a nóbl. Je to vše takové naleštěné, blýskavé a strašně k posrání jakože drsné. Prostě umělý kýč. Jednička byla skvělá, drsná. Dvojka a trojka mi už přijdou fakt bizarní. Jak říkáš, rychle a zběsile z prostředí zabijáků 

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Už je z toho prostě Rychle a zběsile o zabijácích. Akce jde více do extrému, nepřátelé jsou větší, drsnější a mají lepší vybavení... ale je to nuda. V podstatě se to stává pomalu parodií sama na sebe.

na příspěvěk reagoval Ratemus, AD P

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

ywo666

Až na ten casting byla trojka fakt hrozná. Souboje jak krásně předem excelentně naučený balet, žádné napětí... bohužel...čtyřka mě ale opět láká a zajímá díky castingu který je výborný ale jistě to bude opět to samé...prostě pořádnou akci, syrovou měl Bourne, Nikdo ale Wick je akce pro akci. Neřeším to že vše přežije, jde pouští v obleku na místo kde je jakože uprostřed ničeho piknik nějakého Bose s kterým dá pokec a pak zase domů? To jako věděl že tam porada piknik vždy v pondělí ve dvě nebo jak? To jak vše přežije je taky tristní a tím že ohlásili pětku je jasné že veškerý bizar přežije i ve třetím pokračování..

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Blackhand47

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

nesouhlasim, byla generická, enemáci se nechali střílet do hlavy a plot armor je na nejvíc bizardní úrovni. oblek co odráží náboje :))) není tam žádné napětí, protože wick přežije i ty největší šílenosti. působí to jak simulátor vyhozenejch zásobníků po zemi a prostřelenejch hlav. 

jednou to stačilo, bohužel další dva díly jedou v tom samém. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Ingtar2, ywo666, Wacoslav1

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ivoman

Co si. Trojka bola uplna pecka. Neviem preco ty pozeras akcne filmy, ale tu bola spravena akcia na najvyssej urovni. Bolo vidno ze si dali zalezat na kazdom detaile.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Ratemus

Uživatel Ronan smazal svůj příspěvek.

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Tak jo teda, i když po tragickém dílu číslo 3, kde babička Halle Berry předváděla tragikomický výstup, tak po traileru a po zjištění, že Donnie Yen tam nebude jen kecat, tak se na to mrknu a budu doufat. Doufat, že babička tam nebude a nebudou tam ani tak trapní čoklové jako v čísle 3. Budu doufat, že Baba Jaga bude lepší a že můžu na číslo 3 zapomenout.

na příspěvěk reagoval ywo666

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Mně se Casino Royale a Quantum of Solace fakt líbili, protože tam šla stranou, veškerá slušnost, ohledupnost a noblesa, se kterou se Bond v předchozích filmech jako dost oháněl. A ti režiséři, z něho udělali do jisté míry primitivní vzteklého psa, který se utrhl ze řetězu a s každým, kdo se zle na něho jen podívá, tak regulerně vytře podlahu. Skyfall na druhou stranu měl dvě části které mně bavili, ta první byla o návrutu té noblesy aneb Bond musí hrát podle pravidel aby se to v polovině zlomilo a přelo to do klasické akční střílečky, která výborně, ale výborně fungovala, z velké části na tom má zásluhu to prostředí, Bondův rodiný barák, jezero a kostel, atmosférický jak sviňa. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Jak říkám, případné zklamání z tohle filmu si schovám na příští rok. A abych upřímný a Mads Mikkelsen, byl fakt záporák, který mi z těch všech Bond padouchů, utkvěl nejvíce. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jo tak ten film není až tak dobrej, abych byl upřimnej. Ale má několik fakt silných momentů jak akčních, tak dramatických. Taky fajn soundtrack. Ale příběh je takovej dost... papírem šustivý a padouch Ramiho Maleka strašně unylej a bez charismatu. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Abych byl upřímný, moc mně to neláká, neni to nic proti tomu filmu, ale vůbec mně to tam netáhne. Navíc letos sem viděl "dva nejvíc akční filmy" a byli dost takový nic moc, tak možná příští rok dám Bonda. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Nevim jak je na tom v Bondovi, ale u Gray Man její přítomnost, byla úplně o ničem. Kdyby tam její postava nebyla, tak se vlastně nic nestane a film pojede dál. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

titto

No naposledy bol vo Wuxia League of Gods ak nerátam Mulan, ale s Mulan akosi nikdy nikto neráta...

titto

titto (hodnocení, recenze)

Ronan

Podle Wikipedie měl Jet Li problémy se štítnou žlázou (hypertyreózu), ale z toho už se vyléčil (v roce 2016). Hraní omezil jednak proto, že mu to doporučili doktoři (má po té své akční kariéře zrasované tělo a údajně mu hrozilo, že by mohl skončit na vozíku) a jednak proto, že se věnuje charitě.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ingtar2

DaNvYto

DaNvYto (hodnocení, recenze)

Série, která se již dávno stala jedničkou svého žánru. A Donnie Yen <3 <3 

Související novinky

John Wick dostane seriálový sequel

John Wick dostane seriálový sequel

08.08.2024

Jak málokdo pochyboval, do barvitého světa profesionálních zabijáků se po posledním díle Johna Wicka ještě určitě několikrát vrátíme. Zatímco stále čekáme na odloženou celovečerní Ballerinu s Anou de… (více)

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Ballerina přitančí s ročním zpožděním

Ballerina přitančí s ročním zpožděním

22.02.2024

Fanoušci zabijáka Johna Wicka a herečky Any de Armas budou muset zatlačit slzu zklamání, na jejich společné akční dobrodružství si budou nakonec muset počkat výrazně déle. Dlouho připravovaný a mimo… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Reklama

Reklama