Reklama

Reklama

Po zmrzačení jediné přeživší Victorie Heyes (Samantha Scaffidi) a spáchání sebevraždy při policejní konfrontaci je Art (David Howard Thornton) o rok později vzkříšen zlověstnou bytostí a na halloweenskou noc začne hon na dva nic netušící sourozence v oblasti Miles County. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (151)

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Kur... tak teraz už som videl všetko! Aj pre dospelých je to obsahovo choreograficky mentálne masturbačne šokujúcejšie ako porno pre 5 ročné deti!Teda tý do roku 95 povedzme,dneska už má zasr... notebook každý druhý škôlkár a to nehaním notebooky... Každopádne treba zvážit,či vám to za to stojí,lebo ak ste normálný už po prvých 3 minutách budete nenormálný,nielen hygienicky... ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Takzvaná modifikovaná teorie nekonečné opice říká, že „pokud bude Damien Leone bušit do klávesnice počítače po nekonečně dlouhou dobu, skoro jistě jednoho dne sesmolí alespoň trochu smysluplný scénář. Ovšem pravděpodobnost, že se mu to podaří během doby existence vesmíru, je zcela nepatrná (i když technicky ne úplně nulová).“ Čekal bych, že po fiasku jménem Terrifier už o tomto hororovém břídilovi v souvislosti s královským filmovým žánrem jakživ neuslyšíme. Bohužel je zřejmé, že máme co dočinění se silně narcistickým jedincem, jenž postrádá jakoukoliv sebereflexi. Úmorná 140 minutová stopáž se nese ve znamení mechanického vršení prvoplánových gore výjevů, čímž se Leone snaží zakrýt svou scénáristicko-režijní inkompetenci, avšak v důsledku inkoherentního vyprávění a četných logických lapsů se mu celý snímek hned v zárodku rozpadá pod rukama. Přítomné postavy se ani v rámci své ploché charakterizace nechovají uvěřitelně a de facto připomínají neživotné figurky vláčené potřebami banální zápletky. U některých intelektuálně méně zdatnějších diváků možná Terrifier 2 vyvolá nostalgické pocity na dobu dávno minulou, kdy byl horor ještě stále považován za kanál prostoduché zábavy pro mládež, jenže do současného věku elevated hororů již podobné braky v žádném případě nepatří. Jakožto zdejší hororový expert tak snímku Terrifier 2 uděluji odpad. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Atmosféra oproti jedničce nulová, není čeho se bát, zato krvavé scény stojí za to.  Škoda jen, že jsou velmi průhledné, samý kečup a plasty, na dnešní dobu mohli být triky lepší. Hloupější než jednička a závěr naprosto stupidní, který celý film háže do odpadu. Mám raději horory, které nahánějí hrůzu, klidně i bez krve spíše thrilery a ne nadpřirozené slátaniny. Kdyby Art byl obyčejný smrelník, psychopatický vrah, který vždy unikne policii a celý film byl reálnější, tak bych hodnotil plným počtem. Takto je to kvalitní brak. A nejvíce mě vadilo i v jedničce absolutně nesmyslné chování postav. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

“ART” je proste nedocenený, umelecký zabávač, ktorý by ako jeden z mála klaunov, uspel aj pred Slávikom v “Československo má talent”. Po prvej scéne si hovorím: pokiaľ sa aspoň čiastočne udrží takáto forma explicitnej zábavy, nebude možné podliezť latku štyroch ⭐️ pričom tomuto udeliť “odpad”, to môže naozaj len selektívny hororový znalec 🤡 Ja uznávam, že okrem gore Terrifier II nemá čo ponúknuť. Lenže v rámci žánru, je to skrátka vysoký nadštandard za pár drobných, určený najmä pre okrajové publikum. No a tí ostatní? Ostatní sa môžte (so susedom) aj pojebať ❤️🏳️‍🌈✌️ ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

1tka ma " nechtiac" obišla, i keď podľa 2ky šlo o komornejšiu etapu veselého klauna. Tu 2ke dal Damien vysší a širší (aj viacpeňažný) 2-rozmer a zľahka zamiešal 2 žánre, čo je vidieť na skládacom metri. NadDecentne Fajn RETRO VYMAĽOVANÁ- ŠŤAVNATO MÄSITÁ-ŠTÝLOVKA, až som sa ocitol v Oných detských časoch. A vôbec to nebolo našľahané tak nasilu ako v podobne vyfarbených flákoch. Fiktívnu 5tu sypem za medzitulkovú Hororovú "minútku" , ktorá mala poctivý charakter H-žánru. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (15)

  • Film při rozpočtu pouhých 250 000 amerických dolarů dokázal v kinech vydělat přes 10 milionů dolarů. (Kudly4)

Reklama

Reklama