Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi se stává cílem na zločinecké planetě. (Disney+)

Recenze (86)

Gooran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potenciál seriálu byl asi poněkud vyšší, nicméně po úvodních dvou dílech se zdá být zábava v nějaké míře zaručena. Vykreslení dětské Leiy naprosto v pořádku, stejně jako dalších postav. Solidní rozjezd pro další díly. Aktuálních 71 procent u tohoto dílu je solidní výsledek s ohledem na to, že někteří recenzenti opravdu staví své hodnocení na ničem, jen rádoby chytrém výkřiku, který ale neobsahuje žádnou argumentaci, jen mnohdy potřebu být viděn. Smutné. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve spojení s první epizodou pokračuje spíše zklamání. Samozřejmě potěší cameo klonového vojáka v podání Morrisona, jenže se pokračuje i v "cringe" momentech typu producírování Obi-Wana se světelnym mečem a odhaleným obličejem, když po něm na planetě Diya všichni pasou. Star Wars jsou přitom bohaté na nejroztodivnější propriety, helmy, masky, kterými si může humanoid (záměrně nepíšu člověk) zakrýt tvář ale ne, tvůrci se rozhodli, že je potřeba vytěžit každou setinku sekundy potenciálních záběrů na Obi-Wanův obličej, takže ho tam nechají kráčet jen tak. Velkým pozitivem je skvělá chemie mezi Obi-Wanem a malou Leiou (super casting). Plus samozřejmě závěrečné "poznání". ()

Reklama

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hello There! Druhá epizoda hned o kousek lepší než ta předešlá, Ewan předvádí tak skvělej výkon, že jsem opravdu rád, že jsme měli štěstí se tohoto seriálu dočkat. Tentokráte úplně nová planeta, silně připomínající Uscru District na Coruscantu, je skvělým místem pro celou tu hru na kočku a myš Obi-Wana s Third Sister. Napětí jak téhle, tak i první epizody je skoro hmatatelné, když víme, že to všechno Obi-Wan i Leia přežijí, ale už několikrát jim pěkně šlo o kejhák a jsem strašně rád, že se vlastnostmi a povahou Leia Carrie Fisher dosti odráží v její mladší verzi. Silně doufám, že se v příštích epizodách ponoříme do Obi-Wanova a nebo možná i Vaderovo nitra.  Znovu krásných 5 hvězd a ten teas na konci byl fantastickej! Už se nemůžu dočkat příští středy, protože si myslím, že od 3. epizody (možná spíš 4.) to bude extra peak Star Wars. May the Force be with you! Rozbor: https://youtu.be/bYkhz3WauXM ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele

Nesnáším ji.  Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. Nesnáším ji. NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, NESNÁŠÍM WOKE STARWARS, :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to bylo? Takhle se chytá Jedi? Snažíte se ho umluvit k smrti a necháte ho prostě odletět? A postava Revy? Co to mělo být? Buď má speciální misi a k ní pravomoc, nebo je to jen ambiciózní trojka cenová a pak nechápu, co si může dovolovat a proč s ní pořád veleinkvizitor diskutoval. Postava fake Jediho...Kumal? Vážně? To bude jako hláškující postava v gungan style? Všechno ostatní, kromě těch nesmyslů, je ohavně předvídatelné. SW brak, který dokonce převyšuje i každá epizoda animovaných CW. Jediné pozitivum je malá Leia. Jinak bych zase rubnul 2*. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Dealerku jménem Tetha Grig, která Obi-Wanovi nabízí na Daiyu „koření“, hraje Esther-Rose McGregor, dcera Obi-Wanova představitele Ewana McGregora. (NiWi)
  • Klonový veterán, který žebrá, patří k 501. legii, tzv. Vader's Fist. Jedná se o elitní jednotku pod vedením Anakina Skywalkera i Ahsoky Tano v poslední sérii Klonových válek (od r. 2008). Je to taktéž legie, která vyvraždila Chrám Rytířů Jedi a připsala si jeho zničení. Tato elitní jednotka existovala ještě spoustu let po pádu Republiky a jako jedna z mála nedodržela tzv. War-mantle, tedy nahrazení klonových vojáků lidskými rekruty napříč Impériem. Dále také doprovázela Darth Vadera na jeho cestách i loveckých výpravách a je tedy zvláštní vidět příslušníka této legie žebrat. (Veskoslav)

Reklama

Reklama