Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi se stává cílem na zločinecké planetě. (Disney+)

Recenze (85)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I want to float!" od krapatej princeznicky vzbudzuje ironicky usklabok... keby to dieta povedalo Penywise-ovi v It. :) Klise so skryvanim sa v staniciach tu uz bolo x-krat. Komicke a trapne to zacalo byt v momente ked prcek s dlzkou kroku 25cm uteka dospelemu chlapovi....ach jo. Naviac ten nepotrebny parkour "tretej sestry" a "genialny" utek v zavere. Komicky Kumail Nanjiani potesil, avsak, co ten haluzna sarada...inymi slovami, zavan vyssiej kvality po prvej epizode mi tymto dielom pripomina toalety. Snad sa to este spamata. Slabucke. 30% ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak dojebat veskrze slušnej seriál...? Obsadit ho nesympatickým smradem a ještě navíc mu tu jeho roli naprosto pitomě napsat. McGregor bojuje co to dá a pravděpodobně používá i sílu aby zvrátil a vytáhl z hoven některé dementní scény do kterejch ho scénaristé a režisér uvrtali. Je mi ho normálně líto. Ale jen z nostalgie hodnotit vysoko nehodlám. 2* a 44% ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je brutální. Obi-Wan zjistil, že Anakin, Vader, žije! Jinak to je tady zase kritika. Když se vám to nelíbí, tak na to nečumte. Pusťte si dementní Most a držte huby.  Chytrý tady zase všichni jak hovno v zatáčce. Běžte se přihlásit na post režiséra a scenáristy a ukažte nám všem, jak se to vlastně dělá. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já zatím dostávám od Kenobiho přesně to, co jsem čekal, takže jsem nadmíru spokojen. Druhý díl je už mnohem akčnější, než první, a poprvé tak vidíme Obiho ve větší akci. Je tu hezky znázorněn ten kontrast toho, jak se bojí používat své schopnosti, a jak je také určitým způsobem už oslabem, a působí staře, přitom je to stále v nitru velmi mocný Jedi. Obi se také dozvídá pravdu o Vaderovi, což bude určitě jedna ze zápletek příštích dílů, a uvidíme, jak si s nastalou situací poradí všichni inkvizitoři. Nečekám, že by Veleinkvizitor odpadl definitivně (Vzhledem k tomu, že se objevi v dějově následujícím seriálu), takže je možné, že se nám tu utvoří jakési dvě frakce inkvizitorů. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to ukecané, ale začíná to mít konečně nějakou tvář. U Disneyho začali kouřit trávu a chlastat tvrdej, protože řádně přitvrdili ve vizuálu. Celá epizoda je dokonalý Cyberpunk. Lovci odměn, podvodníčci, dealeři....z tohohle světa mít open world gamesu, tak si stříknu do textilu. Finále konečně pořádný mrazení. Snad to pojede pořád nahoru. 80%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Dealerku jménem Tetha Grig, která Obi-Wanovi nabízí na Daiyu „koření“, hraje Esther-Rose McGregor, dcera Obi-Wanova představitele Ewana McGregora. (NiWi)
  • Planeta Daiyu je nám představena úplně poprvé. Inspirací pro její neonový futuristický vzhled byly podobně vzhlížející asijská města jako Hong Kong. Na Daiyu se používá jazyk Aurabesh. (NiWi)
  • Velký inkviziotor považuje Obi-Wana (Ewan McGregor) za posledního žijícího člena Vysoké rady. V té době byl Yoda považován za mrtvého a nejvyšší odměna byla vypsána právě na Obi-Wana. Třetí přeživší člen, mistryně Shaak Ti (Tasia Valenza), byla zabita prvním Starkillerem. (Veskoslav)

Reklama

Reklama