Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi se stává cílem na zločinecké planetě. (Disney+)

Recenze (85)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná předvídatelný scénář, nicméně výborně natočené a skvěle zpracované. Daiyu působila živě, stejně tak její obyvatelé. A konečně nevídáme jen lidi. Reva je zatím sympatická a od ostatních (monotónních) Inkvizitorů rozhodně vyčnívá. Líbí se mi Obi-Wan, jak je nejistý, bez formy a bez Síly. Dost paralel s Lukem v Epizodě VIII. A ten konec? Úplně úžasný a McGregorův pohled všeříkající... ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obi Wan Kenobi mě nezklamal.Dávám 4 hvězdy.McGregor je zde dobrý a souboje a prostředí je atraktivní.Kenobi je moc dobrý seriál.Kenobi zde utíká před zločinci s onou mladou holkou,které je v tomto seriálu 10 let.Seriál Kenobi se mi líbí.Jsou zde dobré souboje a plno akce.Dávám 80 procent.Tento seriál je moc pěkný a hrdina Kenobi zachranuje a brání onu mladou dívku a jistá žena,která je zločinec pronásleduje onu holku a Kenobiho a od ní se Kenobi dozví,že žije Anakin Skywalker. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

McGregor dělá, co může, ale režie je prostě bez nápadu. Když je na obrazovce postava, je přesně ve středu záběru, žádné zlaté řezy, žádná inovace, působí to jednoduchým a zálibným dojmem...a bohužel to asi na spoustu "fanů" funguje. Co se týká herectví, tak Třetí sestra se ksichtí, jak může, ale očima nezahraje vůbec nic. Grand Inquisitor sice vypadá špatně, ale uhraje to mimikou a hlasem. Malá Leia se mi vůbec nelíbí...mělo by jí být deset, herečce je prý devět a vypadá tak na sedm, při dobré vůli...sice hraje jak dospělá (včetně dikce), ale vizuálně to nefunguje. Ewan hraje skvěle a dík patří i Jimmu Smitsovi a bylo fajn vidět Temueru Morrisona. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je brutální. Obi-Wan zjistil, že Anakin, Vader, žije! Jinak to je tady zase kritika. Když se vám to nelíbí, tak na to nečumte. Pusťte si dementní Most a držte huby.  Chytrý tady zase všichni jak hovno v zatáčce. Běžte se přihlásit na post režiséra a scenáristy a ukažte nám všem, jak se to vlastně dělá. ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi proboha, proberte se! Jak někdo může dát málo hvězd, protože ,,zemřel inquizitor” nebo že Reva ví o Vaderovi? Chcete říct tajemství? Ta série má 6 dílů, 6! To si opravdu myslíte, že když se doslova každej kdo na tomhle projektu dělal, dušoval, že neporušej kánon, tak by hned v druhé epizodě udělali tohle?! Jinak epizoda parádní, napětí by se dalo krájet, prostředí super. Lea je prostě Lea, nevim co jste jako čekali, přesně to odráží její povahu kterou bude mít za 10 let. Jediná kaňka je ten parkour Revy, to mohli udělat líp. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Pouliční prodejce nabízí Obi-Wanovi (Ewan McGregor) tři různé druhy koření: Kessel pure, Glitterstim a Felucian. První dva druhy ve skutečnosti pocházejí z dolů na koření v Kesselu, který jsme mohli vidět ve filmu Solo: Star Wars Story (2018). (Veskoslav)
  • Klonový veterán, který žebrá, patří k 501. legii, tzv. Vader's Fist. Jedná se o elitní jednotku pod vedením Anakina Skywalkera i Ahsoky Tano v poslední sérii Klonových válek (od r. 2008). Je to taktéž legie, která vyvraždila Chrám Rytířů Jedi a připsala si jeho zničení. Tato elitní jednotka existovala ještě spoustu let po pádu Republiky a jako jedna z mála nedodržela tzv. War-mantle, tedy nahrazení klonových vojáků lidskými rekruty napříč Impériem. Dále také doprovázela Darth Vadera na jeho cestách i loveckých výpravách a je tedy zvláštní vidět příslušníka této legie žebrat. (Veskoslav)
  • Dealerku jménem Tetha Grig, která Obi-Wanovi nabízí na Daiyu „koření“, hraje Esther-Rose McGregor, dcera Obi-Wanova představitele Ewana McGregora. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno