Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi se stává cílem na zločinecké planetě. (Disney+)

Recenze (85)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je brutální. Obi-Wan zjistil, že Anakin, Vader, žije! Jinak to je tady zase kritika. Když se vám to nelíbí, tak na to nečumte. Pusťte si dementní Most a držte huby.  Chytrý tady zase všichni jak hovno v zatáčce. Běžte se přihlásit na post režiséra a scenáristy a ukažte nám všem, jak se to vlastně dělá. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, po prvnim dile jsem sundal nostalgicke bryle a misto rozplyvanim se nad McGregorem jsem kroutil hlavou. A kroutil jsem hlavou nad debilitou scenare. Jak ze vlastne nasel Leiu? Jak se dostal z te strechy, kde na nej strileli dva bounty hunteri? Proc Kumail najednou otocil? A ted kdyz je Kenobi s Leiou v pomale nakladni lodi na predepsane trase, z ktere nemuzou uhnout a inkvizitor na ne kouka, jak pomalu odletaji, to je game over, ne? Proste je sestreli, ne? Nebo je budou sledovat svoji lodi, kdyz je chteji zive, ne? ()

Reklama

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obi Wan Kenobi mě nezklamal.Dávám 4 hvězdy.McGregor je zde dobrý a souboje a prostředí je atraktivní.Kenobi je moc dobrý seriál.Kenobi zde utíká před zločinci s onou mladou holkou,které je v tomto seriálu 10 let.Seriál Kenobi se mi líbí.Jsou zde dobré souboje a plno akce.Dávám 80 procent.Tento seriál je moc pěkný a hrdina Kenobi zachranuje a brání onu mladou dívku a jistá žena,která je zločinec pronásleduje onu holku a Kenobiho a od ní se Kenobi dozví,že žije Anakin Skywalker. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Po dvou epizodách cajk, výhrady bych měl, ve srovnání s Mandalorianem nebo sračkoidním Fettem je to ale výhra. Táhne to jednoznačně McGregor, Moses Ingram ovšem není daleko za ním. Production value to má, dozvuky prequelové trilogie jsou z hlediska atraktivity příběhu super a byť to má zatím slabou akci, to nejlepší logicky teprve přijde, a tam nemám strach, že by si to tentokrát Lucasfilm nepohlídal. Jsem tak vcelku spokojenej, poslední roky mě ale naučily v tomhle univerzu opatrnosti, takže očekávání do dalších epizod budu raději držet při zemi. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná předvídatelný scénář, nicméně výborně natočené a skvěle zpracované. Daiyu působila živě, stejně tak její obyvatelé. A konečně nevídáme jen lidi. Reva je zatím sympatická a od ostatních (monotónních) Inkvizitorů rozhodně vyčnívá. Líbí se mi Obi-Wan, jak je nejistý, bez formy a bez Síly. Dost paralel s Lukem v Epizodě VIII. A ten konec? Úplně úžasný a McGregorův pohled všeříkající... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Planeta Daiyu je nám představena úplně poprvé. Inspirací pro její neonový futuristický vzhled byly podobně vzhlížející asijská města jako Hong Kong. Na Daiyu se používá jazyk Aurabesh. (NiWi)
  • Velký inkviziotor považuje Obi-Wana (Ewan McGregor) za posledního žijícího člena Vysoké rady. V té době byl Yoda považován za mrtvého a nejvyšší odměna byla vypsána právě na Obi-Wana. Třetí přeživší člen, mistryně Shaak Ti (Tasia Valenza), byla zabita prvním Starkillerem. (Veskoslav)

Reklama

Reklama