Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi naplánuje odvážnou misi na nepřátelské území. (Disney+)

Recenze (84)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to vypadá, že otřepan zápletka: Vniknout do bodu A, tam se to podělá, tak se musí z bodu A rychle zdrhnout skrze všemožné překážky se dostala i do Kenobiho. No musím říct, že i přes všechna klišé, která tato zápletka splňuje i zde, mě to tu bavilo, stejně tak, jako vidět Obiho, jak se opět dostává k síle, a zlepšuje se i jeho technika boje se světelným mečem. Nakonec to teda vypadá, že to celý seriál potáhneme s Leiou, a Luke s Owenem budou jen těžce okrajová záležitost. ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde o solidní a zábavnou epizodu a mám potřebu trochu vyvážit podle mě nespravedlivě nízká hodnocení. Chápu, že se seriál nemusí všem líbit jako mě nebo že měl někdo jiná očekávání, což vede k jistému zklamání. Ale zároveň se zdá, že se část lidí rozhodla hledat sebemenší záminky ke kritice, fňukat, nimrat se v blbostech a přistupovat k seriálu, jako by to mělo být realistické dokudrama a ne Star Wars, kde vždycky byla třeba určitá míra benevolence a fantazie. A navíc ještě nedávají pozor a neumějí si domýšlet. Nejabsurdnějším příkladem budiž kauza lejzrová závora v minulé epizodě. pRoČ jÍ nEoBeŠlI? Třeba by to trvalo dýl? Zkuste něco vymyslet. Proboha! Jak jste vůbec přežili předchozí Star Wars tvorbu s timhle přístupem? ()

Reklama

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediný moment, kdy jsem měl pocit, že tahle epizoda k něčemu bude, je těch pár sekund u "hrobek". Jinak je to dost lacinej vývar z toho, co bylo ve finální misi ve Fallen Order, mínus logika, mínus překvapení. Proč aspoň toho Obi-Wana nenechaj se chvíli pomlátit na meče s Třetí sestrou? Pochválit se dá leda kamera a skvělý setdesign základny. ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele

Je to tak nudný a bezduchý, že jsem to proklikával jen k pasážím, kde je nějaká akce... Žádný charakter moment. Žádný napětí. Tragická režie, až mě fascinuje jaký nemehla se k takové práci dostanou. Naprosto podprůměrná záležitost, která těží jen ze značky SW a fanservisu. Scénáristi, co to psali by měli jít do prdele. Je to psaný tak pro desetiletý děcka. Pokud je vám víc, neztrácejte s tím čas ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deborah Chow si snad musí myslet, že diváci jsou totální dementi. Tahle epizoda byl totiž ten nejvíc klišovitej a nejvíc stupidní SW content, který by možná zaujal tak před dvaceti lety, ale ne v současnosti.... Mark Renton sice zachraňuje co se dá, ale fakt mám obavy z toho, kam tenhle seriál vlastně směřuje. To neustále se recyklující schéma útěk - záchrana - útěk - záchrana kontra deus ex machina mě už fakt nebaví. Nulový napětí, nulová originalita, nulový emoce. 'Rise of Skywalker' hadr. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Seriál pomrkává i po fanoušcích Klonových válek (od r. 2008). Planeta Balnab, kterou Reva (Moses Ingram) zmíní jako svůj zdroj inteligence na své cestě, byla poprvé zmíněna v epizodě Nomad Droids (2011) a později se znovu objevila v komiksu o Hanu Solovi z roku 2019. (Veskoslav)
  • Obi-Wan (Ewan McGregor) využívá rozbitá okna inkvizitorovy základny, aby unikl vojákům a utopil je stejně jako ve videohře „Jedi: Fallen Order“. (KGBelik)

Reklama

Reklama