Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium se snaží vylákat Obi-Wan Kenobiho. (Disney+)

Recenze (76)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

strašně moc bych chtěl mít tenhle seriál rád a užívat si návrat do nostalgie, ale tvůrci do toho soustavně hází vidle a když už se objeví dobrý nápad a navíc mají k dispozici poměrně drsného Vadera, tak to vždycky zadrbou nějakou blbostí, která bije do očí i na poměry jiných SW nelogičností. Tady je to půl hodinové střílení do dveří, které pak otevře sestra během pěti vteřin mečem, přestřelka v hangáru, kdy po sobě všichni střílí z metru, nijak se nekryjí ale nikdo nikoho netrefí atd atd. Ano, ta nostalgie v určité míře funguje a díky ní (a Vaderovi) tomu nemám srdce dát dvě, ale faktem je, že poslední díl už tuhle zmatlanou sérii zachránit nedokáže...50% ()

Meridius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl měl potenciál být skvělý, ale tvůrci opět našli způsoby, jak dobré nápady zastínit nelogičnostmi a WTF momenty (otevření brány mečem za pár sekund po tom, co do ní půl epizody střílí; přestřelka na pár metrů, kde troopeři vůbec nic netrefí; dítě opraví hardware přístavu; Impérium nezná air support!? znovu!?; v tomhle díle se ukázalo, že 2 postavy přežily propíchnutí mečem (Qui-Gone, seš amatér) ; proč Bail Organa vyzrazuje největší tajemství galaxie Obi-Wanovi na záznamník!?; ten záznamník dostane Ind, kterej ho hned ztratí, WTF). Vader je v tomhle díle konečně badass, flashbacky jsou super, souboj na konci paráda, kdyby Disney nepovažoval diváka za úplnýho idiota (podle pozitivních hodnocení jich je ale dost), šlo by to za 5*. ()

Reklama

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky popiči, pořád čekám na pořádný fight světelných mečů. To na konci nepočítám, to beru jako Vaderův flex síly proti té otravné inkvizitorce a její zasloužené smrti, byla to totálně nesympatická postava. Fake smrti jsou bullshit, ale tady se to s grandinkvizitorem celkem hodilo a dalo se to. Akorát idk jsou tam často takové divné scény, u kterých si říkám meh meh. No tak tuhle recenzi jsem psal během konce filmu a jestli ta inkvizitorka přežije tak se asi poseru. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedosáhli tady náhodou Stormtroopeři novou úroveň střelecké slepoty? Či naprosté neschopnosti? Asi to nemá cenu rozebírat. I ta nejtriviálnější epizoda Manda měla něco do sebe. Obi jenom kupí špatné dialogy, MacGuffiny, zlé momenty a WTF okamžity. Takhle jsem hlavou nekroutil ani u Bobby a jeho směšné důvěry v osoby, které znal pět minut. ()

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole to byla parodie. Desetiletá holka opravuje zařízení základny. Banda blbců stojí v místnosti a střílí po sobě aniž by se kdokoliv do čehokoliv trefil. Postavy mají granáty ale nikoho nenapadne je použít na obranu (až pak na sebe v dramatické chvilce). Dramatická vsuvka smrti dvou postav o kterých nevíte nic ale máte slzet. Složitě střílí do dveří ačkoliv lightsaber je otevře jedním seknutím. Jednotlivé scény na sebe ani nenavazují rozpojený meč se nějak objeví a pak i záhadně spojí. A k tomu ten naprosto debilní souboj s Vaderem. Někdo tě propíchne lightsaberem ? V pohodě to rozchodíš. Ach jo. Tohle je opravdu děs. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Více než pozoruhodná jména skrývaly znaky napsané v Aurebesh – Corwin Shelvay, Djinn Atlis a Roganda Ismaren. Jsou to jména tří rytířů Jedi, kteří byli součástí „Star Wars Legends“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama