Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Ou shit musím říct na začátek. Dobrej, moc dobrej thriller pro mě:) nejdřív si říkám, no dobrý, tak to je jasný, ale pak postupem času se pochybnosti dostavovaly a už sem si vlastně nebyl tak jistý. Depresivní nemocniční atmosféra kdesi v prdelákově celkem fungovala. Nízkorozpočťák, jak má být. Slabší pětihvězda, ale mě to dnes sedlo jako prdel na hrnec:) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pro mě bez debat nejlepší film, co jsem za poslední dobu viděl. Napětí od začátku až do konce, výborná hudba (podobná jako z Get Out), tajemné a ke konci extrémně drsné. Divák se nestačí za 100 minut ani jednou nudit a ke konci se na něj valí jeden zvrat za druhým až k samotným titulkům, u kterých jsem koukal s otevřenou pusou. Originalita z filmu jenom tryská a všechny ty weird znamení, symboly a náhody, které jsou zde od prvních minut, nutí diváka přemýšlet, který scénář se nakonec vyklube. Precizní, šikovný a absolutně bezchybný halucinační thriller, který si pustím ještě Xkrát... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem si tady přečetl, že v určitý minutě lze film skrz na skrz prokouknout, ale ono to je celkem do očí bijící, takže bych si toho možná všiml i sám. Každopádně jsem pak sledoval pouze to, čím nám chtěli tvůrci zamotat hlavu a nebylo to úplně špatný, i když se třeba někdo choval tak strašně debilně podezřívavě - a vlastně zbytečně. Přiznám se, že ač jsem věděl co a jak, finále mě celkem znejistilo, no na úplný závěr, se vše opět potvrdilo. I tak, napínavý, s mrazivou atmosférou, pěkně natočený Thriller a finále v dolním podlaží parádní. Lepší trojka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Brad Anderson /Tisnova Linka/ natocil len dalsi priemerny fryler o tom, ze niekto nieco taji a ze dotycny musi prist na koren veci. Skoda, ze Worthington /Avatar/ je extremne plany herec, fakt ako mimika ziadna, hrat nevie, no a jak tak pozeram, zenska Lily Rabe bola na tom len o trochu lepsie. Kulisy nic moc, dialogy tiez, dalsi film, ktory pravom patri do siveho, sediveho priemeru : 60 % ()

honajz 

všechny recenze uživatele

MOŽNÉ SPOILERY Mno, kdyby to skončilo fakt jako obchod s orgány, byl bych spokojenější, fakt. Tenhleten rádoby double twist není nakonec vlastně ani twistem, ale tím, co vlastně pořád se chce, abychom si jako diváci mysleli, a ono to tak kupodivu je, takže sorry, žádné překvapení. A vlastně mi to zhatilo do té doby docela příjemný dojem jakési konspirace, která by se mi fakt líbila stokrát víc, než nakonec tohle - přišlo mi to až moc jednoduché se vylhání. Ale jinak je to atmosférický film, který šlape, jak má, vzbuzuje napětí, postupuje logicky... Ono v těchto případech ale není moc kam jít - buď někomu hrabe, nebo ne. Proto by se mi líbilo téma konspirace, jež by to celé alespoň trochu vykolejilo. Vážně, kdyby to skončilo záchranou a útěkem, dám filmu pět hvězd bez mrknutí oka, takhle jen za fakt velmi dobrou filmařinu, lokace a kameru pouhé tři, protože tenhle jednoduchý konec mě naštval. (A btw - nedává to v jednu chvíli smysl, protože jak mohl vědět, že má jet do dolních pater?) (Jo, a dost mě sraly náznaky stylu balónky Brzy se uzdrav, tajemný pes, televizní film, inzerát v časopise - což dodávalo příběhu jistou mystičnost, ale zpětně působí samoúčelně.) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)
  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)
  • Natáčelo se ve Winnipegu v provincii Manitoba v Kanadě. (Rominator)

Reklama

Reklama